Reviews MJK Leathers Motorkleding

Mijn eerste MJK Motorpak

Ik heb met 30 jaar motorrij ervaring verschillende motorpakken gepast én gekocht maar er gaat echt niets boven mijn eerste (nu oud) en sinds kort ook mijn tweede (nieuw) MJK ééndelig motorpak. Perfect maatwerk en zit dus als gegoten. Topkwaliteit en topservice. 

Dikke merci zoals we dat in België zeggen :-)

vrg

Ivo uit Brussel

                                                    *****

Super maatwerk

Na jarenlang foutieve pakken gehad te hebben, nu het perfect gemaakt pak gevonden. Superwerk afgeleverd door MJK Leathers! Martine.

                                                     ***** 

Geweldige service

Vorig jaar mei (2015) een leren motorbroek gekocht. Na wat passen en meten werd gekozen voor een model dat uit productie ging. Er werd niet geprobeerd een broek uit de nieuwe collectie aan te smeren. Kreeg om te beginnen flinke korting en tot mijn verrassing werd de broekband gratis voor me vermaakt en werd de broek ook nog eens kosteloos naar mijn huisadres in Zeeland opgestuurd. Waar maak je dat nog mee? Grote klasse! Ik ben geen type om van de daken te schreeuwen waar ik iets gekocht heb, maar deze service vind ik wel een vermelding op de site waard!  Jacques, Heinkenszand.

                                                     *****

Je vergeet dat je een motorpak aanhebt!

Voor op de weg en voor wegrace heb ik al jaren plezier van op maat gemaakte motorpakken van MJK leathers. Ze zitten altijd als gegoten en bieden echt goede bescherming. Waar ik tijdens crashen wel eens door een pak heen sleet (dat doet echt pijn!) is, dat dit in zelfs extreme omstandigheden niet gebeurd met een MJK race overall. Denk bijvoorbeeld aan op volle snelheid onderuit gaan met je motor bovenop je, veilig en zonder door welk deel van je pak heen slijten dan ook tot stilstand komen. Later werd mijn pak snel en professioneel weer gerestaureerd naar nieuwstaat door MJK. Een aanrader dus!
Martin, Groningen.
                                                     ***** 

Het resultaat is prachtig geworden

Ik heb vrijdagmiddag bij thuiskomst eerst het motorpak aangetrokken en ik kan niet anders zeggen, dan dat het resultaat prachtig is geworden. Het motorpak zit erg goed en ik ervaar voor het eerst een motorbroek waarvan de broekspijpen, tijdens het rijden, aan de achterkant niet meer gelijk komen met de bovenkant van mijn motorlaarzen. Ook de gekozen kleuren passen erg mooi bij elkaar en natuurlijk Aprilia op de onderarmen van de motorjas ziet er super uit. Ook de ENI badge op de rug past erg mooi in het geheel en ziet er gewoon super uit, al met al gewoon goed gedaan. Ik wil u en uw team nogmaals hartelijk bedanken voor de genomen moeite en voor het prachtige eindresultaat van mijn motorpak. Met vriendelijke groet, Ruurd Oldenburger.

                                                      *****   

Al bijna 20 jaar in hetzelfde motorpak

In 1997 bij MJK een pak besteld op maat.
In maart heb ik dat opgehaald. Niet wetende dat ik binnen een maand een auto (die mij geen voorrang gaf) niet meer kon ontwijken en mijn hele motor in puin lag. Ikzelf had last van mijn lies en verder niets.
De opmerking van de politie; "Het is maar goed dat je goede beschermde kleding droeg. Dat hebben we wel eens slechter gezien."
Doordat ik vrijwel niet veel zwaarder geworden ben rijd ik nog steeds met hetzelfde pak. Met goed onderhoud ziet het er nog steeds goed uit en zit het geweldig. De paar lichte krassen op mijn kont (van het pak) zitten er nog, maar zijn bijna niet te zien. Sander Kik, Ridderkerk.

                                                        ***** 

Heel veel ritsen

Afgelopen zomer een nieuwe Macna jas gekocht bij MJK Leathers. Een hele praktische jas met 3 ritssluitingen. Binnen een maand ging het al mis, de rits van de binnenjas met de buitenjas verbonden met als gevolg een fatale vastloper. Mijn stommiteit maar MJK heeft er kosteloos een nieuwe rits ingezet wat geen eenvoudig klusje is! Aardige kundige mensen met veel ervaring. Van harte aanbevolen. Ruud 
(Nieuwe Tonge).
                                                         ***** 

Toppie!

Afgelopen zaterdag overheerlijk stuk met onze Hayabusa gereden en dat "overheerlijk" ook vooral door mijn nieuwe motorpak.
Gelijk bij het aantrekken voelde het in feite al zoals bij mijn (oude) overall. Gewoon lekker vertrouwd.
Geen idee hoe ze dat bij MJK Leathers allemaal voor elkaar krijgen, maar kan niet anders zeggen dan VAKWERK!!!
Ben er erg blij mee en bedankt voor alle moeite om zo'n lange motorfietser toch nog netjes en veilig de weg op te krijgen. Groetjes, Fred.
                                                          *****

Beslissingen

Soms neem je een beslissing en denk je achteraf, had ik het maar anders gedaan.....
Soms neem je een beslissing en denk je meteen, had ik dit maar veel eerder gedaan....

Gisteren mijn op maat gemaakte overall "Italy" opgehaald. Meteen tijdens het passen in de zaak voelde het al goed. Na thuiskomst meteen aangetrokken en een paar kilometer gereden. Het voelde geweldig! Alles klopt gewoon. Geen gedoe met iets te lange mouwen of teveel leer in de laarzen. Gewoon aantrekken, opstappen en genieten. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven. Super kwaliteit en een prima service. Had ik veel eerder moeten doen....Paul Verhesen, Vlodorp, Nederland.

                                                           ***** 

Helemaal geweldig

Ondanks dat ik een lastige (grote) maat heb, ben ik geweldig geholpen door Marie-Jeanne om een textiel motorpak te vinden dat goed past. Het probleem bij het vinden van een jas was, dat als de mouwen de goede lengte hadden, de jas niet dicht kon en als de jas dicht kon, waren de mouwen weer te lang. Door de mouwen in te korten, heb ik nu een jas die perfect past en waar ik heel veel plezier van ga hebben. Voor de broek was het gelukkig makkelijker, na 2 broeken gepast te hebben, was een broek gevonden die lekker zat en ook nog de goede lengte had. Hartelijk dank voor jullie geweldige en snelle service! Ik beveel jullie zeker aan bij anderen! Laura

                                                           *****

Over mijn Haga replica en de veiligheid van MJK motorpakken

"Inmiddels heb ik mijn vierde MJK motorpak. Dit is een speciaal pak, een Haga replica. Het is echt perfect nagemaakt, zo van een foto en dat zegt toch wel wat over het vakmanschap! De reden voor mijn collectie MJK pakken is simpel, het draagcomfort (maatwerk) en de veiligheid... Die ik helaas zelf heb mogen testen, een val in de middenberm van de snelweg. Ik had niets en het pak had een paar kleine beschadigingen. Ik heb een compliment gehad van het ambulance personeel dat ik zo'n goed pak aan had, ze zagen ook wel eens anders."
Ron Somers
                                                            *****
                               

Alleen nog MJK

"15000 km verder wil ik alleen nog MJK." 
Yannik
                                                            *****

MJK Tricolore

"Ik heb sinds 1998 een MJK maatcombi en die voldoet nog 100% na een aantal APK's. Heb nu een zomerpak aan laten meten om de lucht er wat vlotter doorheen te krijgen en je het ook in Italie comfortabel hebt in je MJK.
Voorzien van ventilatie gaten en ook een aantal kleine Tricolore details waardoor je toch een uniek pak hebt. Een ieder die MJK kent komt er terug, degene die er nog niet was, GO. Want wat mij betreft kan t niet beter en voel je je extra prettig op je motor met een MJK combi of overall.
Desmo groeten van Chopstone." 
                                                            *****

Fantastisch

"Mijn nieuwe maatpak ziet er fantastisch uit en zit als gegoten."
Arnoud
                                                            *****

Joeppie!!

Met een maatje meer naar de winkel getogen!! (dames maat 52). Op de website de grotere maten gezien. Laat ik nou met een complete set, broek én jas naar buiten stappen. Heerlijk, ze hadden zelfs een jas en een broek die mij te groot waren. Wat fijn om eens gewoon binnen te stappen en te kopen om veilig te kunnen gaan rijden! Fijne service! Alle geduld met passen. Hartelijk bedankt, ik raad jullie zeker aan." Meriam, Den Haag
                                                             
                                                            *****

Sneller door MJK maatwerk

"Ik heb inmiddels vier circuitdagen met mijn nieuwe pak gereden en ik wilde jullie laten weten dat ik er erg blij mee ben. De pasvorm is perfect, hij zit erg comfortabel en ik beweeg nu veel makkelijker op de motor. De afgelopen vier dagen heb ik mijn persoonlijke record in Almeria aanzienlijk verbeterd en ik denk dat ik dat voor een groot deel aan mijn pak te danken heb. Mijn complimenten voor het vakwerk!" Groeten, Cees

                                                            *****

Tevreden

"Ik heb nou niet direct het atletische lichaam voor een leren motorbroek. Korte beentjes en een behoorlijke buik. Voor MJK geen probleem, zeer veel aandacht aan me besteed bij het meten en passen. Ik ben heel erg tevreden over de service en aandacht van MJK. Wat MJK u biedt, dat haal je bij een ander niet. Goed gedaan en vriendelijke mensen." Frans, Middelburg
                                                         
                                                             *****

Best ever

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more, but these are perfect, hahaha...." John Higham, Scotland
                                                         
                                                             *****

Vakwerk

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant." Jacqueline, Sittard
                                                         
                                                             *****

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden

"In 2009 heb ik een lederen broek op maat via MJK gekocht. Eigenlijk nooit gedragen wegens problemen om hiermee op moto te stappen. Gezien afstand waarchijnlijk, bleef de broek gewoon liggen tot ik een mail ontving die wees op aanpassingen. MJK toch maar even gecontacteerd. De nodige aanpassingen gedaan en eerder vandaag heb ik de broek teruggekregen. Past perfect nu. Kostprijs aanpassingen + verzending = €0,00. Om heel eerlijk te zijn nooit een dergelijke service meegemaakt. Kort gezegd (op zijn Belgisch) "Waauw" MJK team en "Keep up the fabulous work." Bruno, Overijse, (Belgie)
                                                             
                                                              *****

Een met de motor

"Al 15000 km zoek ik "contact met mijn motor". Dat wat ik van (mijn) andere motoren ken, het aanvoelen wat de motor doet, miste ik compleet...tot ik in mijn MJK pak reed. In een woord geweldig, echt een andere manier van motorrijden.
Alles bij elkaar zeer tevreden, niet in de laatste plaats door de zorg, service en het enthousiasme van het hele MJK team. Toch jammer dat ik dit niet twee jaar eerder heb gedaan." Tom, Apeldoorn
                                                             
                                                             *****

Complimenten

"Even de complimenten voor jullie team! Daar ik zeer kritisch ben, heeft het even geduurd voordat het ontwerp af was. Maar het resultaat mag er zijn... Het maatpak had wat mij betreft niet mooier en passender kunnen zijn dan het nu is. Perfect!!! Ik ben er superblij mee. Allemaal hartelijk bedankt voor de medewerking en heel veel goede zaken toegewenst." Elly, Ouddorp
                                                         
                                                              *****

Continuïteit in maatwerkkwaliteit van motorkleding

"Je maat in motorkleding wordt bij het stijgen der jaren naar mijn ervaring steeds belangrijker. Maatvoering, kwaliteit, veiligheid en SERVICE (groot geschreven) staan bij MJK Leathers continue hoog in het vaandel. Zo heb ik het als heropstapper in 1992 ervaren en zo ervaar ik het tot aan de dag van vandaag nog steeds. In deze past mijnerzijds HULDE aan heel het team alsook heel veel dank voor al het gebodene dat het motorrijden in goed passend maatwerk (zowel onder als boven het zadel) zo heel plezierig maakt."
Joop Caneel, Deurne 

                                                                *****