Motorbroek Textiel Dames

Waterdichte motorkleding geschikt voor elk weertype

Wanneer je in alle weersomstandigheden op de motor zit, zoals in het geval van woon-werkverkeer, is comfort, veiligheid en zichtbaarheid van je motorkleding erg belangrijk.

De allerlaatste Macna en Racer, de "All Weather" merken bij MJK Leathers

MJK Leathers heeft de textiellijnen van de merken Macna en Racer geadopteerd omdat dit doordacht ontwikkelde lijnen zijn die een passend antwoord geven op alle weersomstandigheden voor een motorrijder. Er is nog keuze uit verschillende uitstekende modellen jassen en broeken in verschillende damesmaten.

Bescherming is belangrijk bij motorrijden. Er zijn mensen die het niet fijn vinden om een leren overall aan te hebben of de moeite niet willen doen om het aan te trekken. Daarvoor hebben wij textieljassen en broeken. Wind- en waterdicht in de zomer, voor dames en heren, kleine en grote maten. Het voordeel van textieljassen is dat er veel jaszakken in zitten zodat je van alles en nog wat mee kunt nemen. En, je zult het nooit koud hebben. "All Weather" kleding is bovendien voorzien van een waterdicht, ademend membraan en is het hele jaar door draagbaar.

Alle motorkleding bij MJK Leathers en voor 15.00 besteld, wordt dezelfde dag verstuurd.  

Een goedkope textiel motorbroek vind je hieronder in de

                    MJK Opheffingsopruiming

3 Product(en)
Racer Easy Stretch Textiel Motor broek Dames

Racer Easy Stretch Textiel Motor broek Dames

Dames textiel stretch motorbroek. Korte maat L. Comfortabele tourbroek van stretch textiel met slijtvast materiaal op de knie. Waterdicht vast membraan met uitneembare thermovoering.

€199,90
€99,00
Macna Fulcrum Lady Dames Textiel Motorbroek

Macna Fulcrum Lady Dames Textiel Motorbroek

Opheffingsuitverkoop. Maat M-SL(shortL)-XL. All-Weather waterdichte textiel dames motorbroek, 3-lagen systeem met uitneembaar, waterdicht, ademend membraan én uitneembare thermovoering.

€239,95
€89,00
Macna Abby Dames Motorbroek Textiel

Macna Abby Dames Motorbroek Textiel

Opheffingsuitverkoop! Maat XS en M. Lekker warme, voordelige, waterdichte winter motorbroek voor dames. Gemaakt van Dynax en Poly 600 textiel. Met een vast wind- en waterdicht, ademend membraan en uitneembare thermovoering.

€159,95
€69,00
1