Zoeken

Over MJK Leathers

MJK Leathers werd in 1975 opgericht door Marie-Jeanne en Ton van Kuyk. De initialen van hun naam vormen de naam 'MJK'. Marie-Jeanne en Ton zijn met hart en ziel betrokken bij de motorsport en brengen hun vrije tijd ook vaak door op de motor.


Specialisten in maatwerk en een passie voor de motorsport

Eigenaren van MJK Leathers
Wim Dekker, een bevriende motorcoureur, introduceerde hen ooit in de racewereld. Dat bleek een gouden greep want de combinatie van passie voor het motorrijden met hun expertise in het vervaardigen van kleding op maat maakte dat zij snel zagen wat er allemaal te verbeteren was. Kort daarna ontstonden de eerste MJK raceoveralls.

Als eerste motorkledingfabrikant introduceerde MJK Leathers de raceservice op het circuit. In de MJK bus op het rennerskwartier werden de overalls van de coureurs direct ter plekke gerepareerd. Het was in die tijd uniek!

Weten wat de hedendaagse motorrijder eist van een pak

De combinatie van eigen ervaring, liefde voor het motorrijden, kennis rondom maatwerk en materialen leidde tot een revolutie op motorkledinggebied. MJK Leathers heeft een oog voor comfort en veiligheid en hoe deze twee samen kunnen gaan zonder concessies te doen. 

MJK Leathers heeft een aantal baanbrekende technieken voor het eerst toegepast en hun motorpakken zijn dan ook van topkwaliteit en wonnen in 2005 de Rider Power Awards in de UK.