Zoeken

Over MJK Leathers Leren Motorkleding op Maat

MJK Leathers voor Motorkleding op Maat, werd in 1975 opgericht door Marie-Jeanne en Ton van Kuyk.

De initialen van hun naam vormen de naam 'MJK'. Marie-Jeanne en Ton zijn met
hart en ziel betrokken bij de motorsport en brengen hun vrije tijd nog steeds vaak door op de motor.

Specialisten in maatwerk en passie voor de motorsport

Eigenaren van MJK Leathers

Wim Dekker, een bevriende motorcoureur, introduceerde hen ooit in de racewereld. Dat bleek een gouden greep want de combinatie van passie voor het motorrijden met hun expertise in het vervaardigen van kleding op maat maakte dat zij snel zagen wat er allemaal te verbeteren was. Kort daarna ontstonden de eerste MJK raceoveralls.

Als eerste motorkledingfabrikant introduceerde MJK Leathers de raceservice op het circuit. In de MJK bus op het rennerskwartier werden de overalls van de coureurs direct ter plekke gerepareerd. Dat was in die tijd uniek!

Weten wat de hedendaagse motorrijder eist van een pak

De combinatie van eigen ervaring, liefde voor het motorrijden, kennis rondom maatwerk en materialen leidde tot een revolutie op motorkledinggebied. MJK Leathers heeft een oog voor comfort en veiligheid en hoe deze twee samen kunnen gaan zonder concessies te doen. Vele mannen en vrouwen laten hier hun motorkleding maken omdat de kwaliteit van het product en het maatwerk tot stand komt door de persoonlijke aandacht voor de klant.

MJK Leathers heeft een aantal baanbrekende technieken voor het eerst toegepast en hun motorpakken zijn dan ook van topkwaliteit en wonnen in 2005 de Rider Power Awards in de UK, omdat ook deze klanten zeer tevreden waren, en nog steeds zijn met motorkleding op maat van MJK Leathers.