Over MJK Leathers Leren Motorkleding en het maatwerk daarvan. Gaat stoppen!

MJK Leathers voor Motorkleding op Maat, werd in 1975 opgericht door Marie-Jeanne en Ton van Kuijk.

MJK Leathers gaat stoppen. Ton en Marie-Jeanne gaan met pensioen. Laatste fase productie was tot 31 maart 2023.    En 31 december 2023 zal de laatste dag zijn dat de winkel open is.

 

De initialen van hun naam vormen de naam 'MJK'. Marie-Jeanne en Ton zijn met
hart en ziel betrokken bij de motorsport en brengen hun vrije tijd nog steeds vaak door op de motor.

Specialisten in maatwerk en passie voor de motorsport

Eigenaren van MJK Leathers

Wim Dekker, een bevriende motorcoureur, introduceerde hen ooit in de racewereld. Dat bleek een gouden greep want de combinatie van passie voor het motorrijden met hun expertise in het vervaardigen van motorkleding op maat maakte dat zij snel zagen wat er allemaal te verbeteren was. Kort daarna ontstonden de eerste MJK raceoveralls, leren combipakken, en natuurlijk ook de leren motorjacks en -broeken.

Nog steeds worden die op maat gemaakt. Daar voor bezoekt u onze winkel in Oudenbosch, Om u voor te bereiden bekijkt u de menu's op deze webwinkel onder leren motorkleding. Daar vind u ook de prijzen van de op maat gemaakte leren motorpakken, leren jacks en-broeken. 

 

 
Als eerste motorkledingfabrikant introduceerde MJK Leathers de raceservice op het circuit. In de MJK bus op het rennerskwartier werden de overalls van de coureurs direct ter plekke gerepareerd. Dat was in die tijd uniek!

Weten wat de hedendaagse motorrijder eist van een pak

De combinatie van eigen ervaring, liefde voor het motorrijden, kennis rondom maatwerk en materialen leidde tot een revolutie op motorkledinggebied. MJK Leathers heeft een oog voor comfort en veiligheid en hoe deze twee samen kunnen gaan zonder concessies te doen. Vele mannen en vrouwen laten hier hun motorkleding maken omdat de kwaliteit van het product en het maatwerk tot stand komt door de persoonlijke aandacht en natuurlijk de genomen maten en figuur van de klant.

MJK Leathers heeft een aantal baanbrekende technieken voor het eerst toegepast en hun motorpakken zijn dan ook van topkwaliteit en wonnen in 2005 de Rider Power Awards in de UK, omdat ook deze klanten zeer tevreden waren, en nog steeds zijn met motorkleding op maat van MJK Leathers.