MJK Airbag Raceoverall

MJK Motorkleding Airbag Raceoverall, voor veilig motorracen, op maat gemaakt of confectiemaat,motorkleding voor dames en heren

Ja, je kunt gemakkelijk bewegen en opstaan, je hebt nog steeds volledige bewegingsvrijheid van je armen en benen. Bovendien laten we speciaal ruimte in de voorkant van je bovenste borstkas zodat je de kin naar beneden kunt brengen. Dit is voor een mogelijke salto, wat meestal het beste is om te doen wanneer je van voren wordt afgeworpen.

Nee, de airbag blaast op tussen het lichaam en de canister. Bovendien houdt schuimrubber en een ABS-pad de CO2 patroon verder van je lichaam. Het gas in de cartridge is CO2-gas, ook bekend om brand blussen, het is volledig onschadelijk.

Je kunt gewoon doorademen als de airbag opblaast. Onze airbag-versie wordt zeer snel en strak opgeblazen op het bovenlichaam, zoals bij een zeer innige omhelzing, hierdoor zal overmatige extensie en buiging van het bovenlichaam aanzienlijk minimaliseren. De adrenaline als gevolg van de crash zorgt ervoor dat je je adem inhoudt, maar dat heeft niets te maken met de airbag zelf. 

Om de goede werking van je motor airbag te garanderen, dien je zelf een jaarlijkse controle uit te voeren: 

1. Schroef de cartridge los en weeg hem op een schaal om te controleren of het CO2-gas niet is ontsnapt. 
2. Open het triggersysteem (met de inbussleutel), veeg het stof van de componenten af ​​en controleer op roest of corrosie. Neem contact met ons op als een onderdeel moet worden vervangen.  

 

De gaspatroon is voor eenmalig gebruik. Nadat de airbag is opgeblazen, moet de cartridge worden vervangen door een nieuwe cartridge met dezelfde capaciteit. De garantie op een ongebruikte CO2-cartridge is 10 jaar. Schroef uw cartridge jaarlijks los en controleer het gewicht. Vervang de patroon als het gewicht aanzienlijk is afgenomen of als er roest of een andere aantasting is. De patroon moet worden bewaard bij temperaturen onder 45 ° C. Laat geen volle cartridges in de auto achter, bijvoorbeeld bij hoge temperaturen.

Het Helite-airbagsysteem wordt opgeblazen in minder dan een tiende van een seconde (bij een druk van 250 mbar) en blijft opgeblazen om de rijder gedurende 15 - 20 seconden te ondersteunen en te beschermen. Het duurt 5-7 minuten voordat de airbag helemaal leeg is. Als je de cilinder losschroeft en verwijdert, versnelt dit aanzienlijk. Je kunt de airbag onmiddellijk na de val losmaken en verwijderen.

Voor meer bescherming raden wij ook een rugbeschermer aan.

 

De COcartridge is geïntegreerd in schuim, zodat je het niet voelt.

 

Je kunt een MJK Airbag motorpak ook op de weg dragen. Dit type airbag kunnen wij inbouwen in alle MJK modellen motorkleding die wij produceren. Van een full-on raceoverall tot een combipak of tour motorjas.  

De airbag moet opgeblazen blijven om de rijder lang genoeg te ondersteunen en te beschermen. Het duurt 5-7 minuten voordat de airbag volledig is leeggelopen. Als je de COpatroon losschroeft en verwijdert, zal de airbag snel leeglopen. Je kunt de airbag onmiddellijk na de val losmaken en verwijderen zodra je in een veilige omgeving bent.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.