MJK Leathers Motorkleding Blog

Wat is de beste en meest comfortabele motorkleding voor alle seizoenen?

Wat is de beste en meest comfortabele motorkleding voor alle seizoenen?

MJK Leathers krijgt natuurlijk vaak vragen over motorkleding. De volgende vraag en het advies daarop, willen wij graag delen in het MJK Webshop Blog. "Maken jullie eventueel ook een vier seizoenen leren motorpak op maat? Ik rijd het hele jaar door maar wil graag een leren pak gebruiken omdat dit veiliger en mooier is, beter zit en ik in koudere periodes geen gehannes met allerlei extra regenkleding etc wil hebben".

Wat is het verschil tussen een goedkope en een duurdere MJK Leathers Raceoverall?

Veiligheid is het allerbelangrijkst als je op de motor stapt. Veilige motorkleding die comfortabel zit draagt bij aan je rijplezier, onverschillig of je op de weg tourt of op het circuit je rondes maakt. Daarom wordt er door MJK Leathers geen onderscheid gemaakt bij de productie van leren tourkleding en raceoveralls.

Wat zijn de beste waterdichte winterhandschoenen?

Een tipje van de sluier opgelicht over motorhandschoenen. Voor elk budget een waterdichte winterhandschoen. Van eenvoudige waterdichte tot super behaaglijk warme, electrisch verwarmde motorhandschoenen dmv oplaadbare batterijen. Rijd je de winter door en wil je geen koude handen dan kan je niet zonder warme motorhandschoenen.