Raceoverall kopen? Alleen het beste is goed genoeg!

Raceoverall kopen? Alleen het beste is goed genoeg!

Een motorpak om mee te racen? Dan is alleen het beste goed genoeg! Daar is geen speld tussen te krijgen! MJK Leathers gebruikt voor alle motorraceoveralls sterk en soepel rundleer. Dit leer, met een dikte tussen 1.3 en 1.5 mm, komt van geselecteerde Europese runderen en wordt in Duitsland gelooid. Het leer voldoet aan de hoge eisen zoals die aan professionele raceoveralls worden gesteld. Ook voldoet het aan alle milieu eisen en het wordt onder arbeidsvriendelijke omstandigheden geproduceerd.

Motor raceoverall kopen? Dan is alleen het beste goed genoeg 

 

Een motorpak om mee te racen? Dan is alleen het beste goed genoeg! Daar is geen speld tussen te krijgen! MJK Leathers gebruikt voor alle motorraceoveralls sterk en soepel rundleer. Dit leer, met een dikte tussen 1.3 en 1.5 mm, komt van geselecteerde Europese runderen en wordt in Duitsland gelooid. Het leer voldoet aan de hoge eisen zoals die aan professionele raceoveralls worden gesteld. Ook voldoet het aan alle milieu eisen en het wordt onder arbeidsvriendelijke omstandigheden geproduceerd.

 

Klik hieronder voor onze motorrace overall modellen.

https://www.mjkleathers.nl/motorkleding-leer/motorraceoverall-van-mjk-leathers/

 

Maatwerk als het moet, confectiemaat als het kan!

 

Heel veel mannen hebben in verhouding tot hun borst, een één of meer maten smallere heupomvang. Zelfs tot drie maten kleiner komt veel voor. Onze ervaring is dat slechts één op de honderd mannen, dezelfde confectiemaat heeft op zowel de borstomvang als op de heupen. Daarom hangt er bij MJK Leathers onder een confectiemaat overall of combipak, standaard een broek die op de heupen en bovenbenen één maat kleiner is. Dit wordt aangeduid als bijvoorbeeld, 44/42 of 64/62, de grootste maat éérst omdat wij de borstomvang zien als de belangrijkste maat, deze maat bepaalt dan ook je confectiemaat. Dit laatste geld overigens alleen voor herenmaten, voor dames voeren wij de gangbare confectie damesmaten.

 

MJK confectie nu ook in lengtematen

 

Heb je extra lengte nodig bij pols, enkel en/of knie dan wordt hiervoor geen maatwerktoeslag berekend. Dit is wel het geval als de lengte van de romp over het algemeen langer of korter is dan de standaard confectiemaat. 

Onze motorraceoveralls zijn leverbaar in confectiematen 44 t/m 64. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-3 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen voor een betere prestatie met je nieuwe motorraceoverall.

 

Made in Holland en Conform CE-markering

 

Alle MJK motorkleding wordt geproduceerd in ons eigen atelier in Oudenbosch en conform de richtlijnen van de CE-markering. Een CE-markering geeft aan dat een product voldoet aan de minimumeisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
De sterkte van de naden b.v. moet tussen de 12 N/mm en 20 N/mm liggen. Met een gemiddelde van 19,29 N/mm komen de naden van de MJK pakken erg sterk uit deze keuring.
Vanzelfsprekend worden de schouder, elleboog, heup, en knie-scheen zones voorzien van CE goedgekeurde protectie, EN 1621-1:2012, level 2.
Deze zones én het zitvlak zijn  bovendien ook nog voorzien van een extra laagje leer aan de binnenkant van het pak.
Onze leren motorkleding is (vooral) bedoeld voor alle motorrijders die geen compromis willen sluiten op het gebied van veiligheid, pasvorm en comfort tijdens een wedstrijd.  Al onze race-overalls kunnen ook gemaakt worden voor dames. Ook hebben we modellen voor junioren. Je kiest dan ook je eigen kleurencombinaties uit het MJK kleurenpalet. Neem hiervoor contact op met MJK Leathers of kom naar onze winkel in Oudenbosch.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.