MJK Leathers wil een gerucht uit de wereld helpen...

  • Geplaatst op
  • 0
MJK Leathers wil een gerucht uit de wereld helpen...

Er gaat blijkbaar al enige tijd een gerucht...

MJK Leathers wil even wat rechtzetten

Er gaat blijkbaar al enige tijd een gerucht dat MJK Leathers gaat stoppen, of zelfs al gestopt zou zijn, met het maken van leren motorkleding. Dit is echter volstrekt niet waar! Wij maken nog steeds de állerbeste leren motorpakken, jassen en broeken voor heren én dames. In confectiematen én op jou maat gemaakt! Je bent van harte welkom in onze winkel, met óf zonder afspraak, voor het beste advies op het gebied van motorkleding en accessoires. Ook kan je nog steeds bij ons terecht voor het vakkundig repareren van valschade of b.v. het vervangen van een kapotte rits in je motorkleding.

Ook onze winkel in Oudenbosch is nog steeds gewoon open

Ook voor advies over en het kopen van all-weather textiel motorjassen en -broeken staan wij nog steeds gewoon voor je klaar. Wij voeren diverse merken, zoals Macna, Held en Racer, in heel veel maten van klein tot groot en zéér groot (12XL). Ook kunnen wij kleine pasvorm problemen bij deze textielkleding voor je oplossen. Zoals b.v. het inkorten van mouwen of broekspijpen.

Shark motorhelmen

En óók hebben wij nog steeds een uitgebreide collectie motorhelmen van Shark in onze winkel én in de webwinkel. Heel veel van deze motorhelmen zijn op dit moment voordelig aan te kopen in de najaarsopruiming. Brouse even door onze webwinkel als je helm aan vervanging toe is, wellicht vind je precies waar je naar op zoek was. Of kom naar onze winkel in Oudenbosch om te passen.
https://www.mjkleathers.nl/opruiming-motorkleding/motorhelmen/ 
https://www.mjkleathers.nl/shark-motorhelmen/ 

Warme winterhandschoenen en nog veel meer

En nu wij toch je aandacht hebben, voor de komende winter is ons assortiment electrisch verwarmde handschoenen weer uitgebreid. Nu ook in damesmaten, voor dames die de winter gewoon doorrijden.
https://www.mjkleathers.nl/motorhandschoenen/handschoenen-met-verwarming/ 
Ook voor het kopen van gewone zomer- en winterhandschoenen, regenkleding, warme onderkleding, waterdichte motorlaarzen en nog veel meer, krijg je bij MJK Leathers het beste advies. 
https://www.mjkleathers.nl/ 

Help het gerucht de wereld uit

Het is niet helemaal van deze tijd, maar eigenlijk maken wij liever motorpakken dan nieuwsbrieven. Maar soms wil je even wat vertellen en dan moet het maar... Dus bij deze. Wil jij ons ook helpen om recht te zetten dat MJK Leathers nog steeds gewoon meedraait in de productie en verkoop van motorkleding en accessoires? Vertel het door! Dank je wel!

Met vriendelijke groet,

Marie-Jeanne en Ton

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.