Verzenden & retourneren

Verzenden

Per order en per afleveradres betaal je een bijdrage in de verzendkosten. Voor zendingen naar het buitenland wordt tijdens het checkout proces een toeslag in rekening gebracht. Je kunt de totale verzendkosten direct in het winkelmandje laten berekenen.

Onze pakketten worden verzonden met PostNL waarbij we je de track & trace code per e-mail doorgeven zodat je inzage krijgt in wanneer je jouw bestelling kan verwachten. De levertijd is over het algemeen 1 tot 2 werkdagen. In sommige gevallen staat bij het product een afwijkende levertijd vermeldt. In die gevallen geldt de genoemde levertijd. Als het langer duurt om je order te verzenden stellen wij je hiervan uiteraard op de hoogte middels e-mail of telefoon. De bestelling wordt verzonden wanneer alle artikelen van je bestelling compleet zijn. We leveren dus alles zoveel mogelijk in één keer.

Let op: Als je hebt gekozen voor de betaalmethode 'overschrijving per bank' kan het proces tot 2 werkdagen langer duren.

De factuur wordt niet meegestuurd met de bestelling, die ontvang je automatisch per e-mail na het plaatsen van je bestelling. In het pakket vind je wel de pakbon.

Retourneren

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent en streven daar ook naar via uitgebreide productinformatie op deze website. Je krijgt van ons 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling. Indien je toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze aan ons retourneren. Uitgesloten van recht van retour zijn gepersonaliseerde producten, hygiënische producten en producten die op aanwijzingen van de consument zijn geproduceerd. Natuurlijk moeten de artikelen in onbeschadigde staat verkeren en ongebruikt zijn. Neem bij twijfel eerst contact met ons op voordat je iets terug stuurt. 

Gebruik dit formulier om je bestelling te herroepen: [pdf-download].
Je opent dit pdf bestand met het programma Adobe Reader dat je gratis kunt downloaden: download Adobe (gratis)

Volg voor het retourneren onderstaand stappenplan:

1) Print de factuur die je per e-mail hebt ontvangen en schrijf achterop je rekeningnummer, adresgegevens en (optioneel) de reden van retour. Stop deze copie in de doos (hergebruik de doos waarin het werd bezorgd).

2) Pak het product zorgvuldig in zoals je het ook ontvangen hebt.

3) Adresseer het pakket aan: MJK Leathers, Bosschendijk 89, 4731 DC  Oudenbosch (Nederland).

4) Stuur het pakket binnen 14 kalenderdagen na ontvangst naar ons op en bewaar het Track & Trace nummer (begint met '3S') goed dat je bij verzending van PostNL ontvangt. Wil je zekerheid? Verzend het pakket dan aangetekend. Dat kost binnen Nederland slechts € 1,30 meer en het is gelijk verzekerd.

5) Na ontvangst van het pakket storten wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk op je rekening (*). In het algemeen kun je er op rekenen dat je binnen 14 dagen na annulering je aankoopbedrag retour hebt ontvangen. Indien je je hele bestelling annuleert is dat ook inclusief de aan ons betaalde verzendkosten. Let op: de verzendkosten voor het terugsturen komen wel voor eigen rekening.

(*) Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel binnen 14 dagen retour wordt verzonden, onbeschadigd en ongebruikt is in de oorspronkelijke verpakking. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. Als je buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.