Zoeken

Systeem Motorhelmen

Systeem Motorhelmen

Shark EVO-GT en Evo-ES hebben een dubbele certificering, ECE 22.05 goedgekeurd zowel als open-face, als integraalhelm gedragen

Voor een extra voordelige systeemhelm bezoek je de MJK opruiming

https://www.mjkleathers.nl/motorhelm-opruiming/systeemhelmen/

 

 

11 Product(en)
Shark EvoJet  Blank KMA Mat

Shark EvoJet Blank KMA Mat

Het 2021 Discovery-assortiment van Shark-Helmets heeft een geheel nieuw concept systeemhelm verwelkomd, de EvoJet voor mobiliteit zonder in te boeten aan veiligheid. 

€299,99
€269,95
Shark EvoJet Dual AKA

Shark EvoJet Dual AKA

Combineer veiligheid met plezier. Het Discovery-assortiment van Shark-Helmets heeft een nieuw familielid verwelkomd, de EvoJet systeemhelm, voor mobiliteit zonder in te boeten aan veiligheid. 

€319,99
€287,95
Shark Evo-ES Blank KMA Mat

Shark Evo-ES Blank KMA Mat

Een vereenvoudigde Evo One 2 versie met hetzelfde auto-up en -down systeem van het vizier bij het openen van het kinstuk. Voorzien van anti-kras en anti-condens vizier, en een inschuifbaar zonnevizier. Dus alles wat je nodig hebt!

€349,99
€314,95
Shark Evo-Es Yari KAA Mat

Shark Evo-Es Yari KAA Mat

De EVO-ES essentiële motorhelm. Back to base en daarom voordeliger dan Evo-GT. Met de vele gebruiksgemakken van de Evo-One 2020 in het gebruik, maar voor een lagere prijs.

€389,99
€350,95
Shark Evo-ES Yari AYS Mat

Shark Evo-ES Yari AYS Mat

Evo-Es Yari Mat AYS Systeemhelm. Voorzien van anti-kras en anti-condens vizier en UV380 anti-kras zonnevizier. De essentiële versie, dit is alles wat je nodig hebt.

€389,99
€350,95
Shark Evo-ES Yari  ABS Mat

Shark Evo-ES Yari ABS Mat

De EVO-ES heeft alle expertises van SHARK in het ontwerp van modulaire helmen voor dagelijks gebruik die optimale bescherming bieden, zowel in de jet open-face als in de integrale positie.

€389,99
€350,95
Shark Evo-GT Blank KMA  Mat

Shark Evo-GT Blank KMA Mat

Geheel nieuw ontwikkeld door Shark-Helmets voor 2021. Comfortabel, veilig en praktisch in het gebruik op lange- en korte motorreizen. Doordat het kinstuk beweegbaar is tot achterop de helm, word deze helm in een handomdraai een Jet-helm.

€449,99
€404,95
Shark Evo-GT Encke Mat AYK

Shark Evo-GT Encke Mat AYK

Waar of hoe je ook rijdt, deze Shark systeemhelm past zich moeiteloos aan. Het kinstuk is niet alleen op te klappen, maar gaat helemaal naar achter en blijft dan achter op de helm zitten tijdens het rijden. Optimaal aerodynamisch en...het  ziet er zo vee

€479,99
€431,95
Shark Evo-GT Encke Mat KAA

Shark Evo-GT Encke Mat KAA

Hoe langer een model op de markt is, hoe beter het wordt. Maar soms is er update nodig en daarom zijn er voor deze helm nieuwe mallen ontwikkeld. Dus oa een schaal in 2 maten, de kleine voor S t/m M, de grote voor L t/m XL en KS (kingsize).

€479,99
€431,95
Shark Evo-GT Encke Mat ABK

Shark Evo-GT Encke Mat ABK

De Evo-GT wordt als eerste helm van Shark, Custom-Fit geleverd waarbij er dunnere wangkussens in de helm zitten en een extra paar (die dikker zijn), wordt bijgeleverd. De wangstukken voor de Evo-GT zijn ook los te koop in vier diktes. Neem daarvoor contac

€479,99
€431,95
Shark Evo-GT Encke Mat KRA

Shark Evo-GT Encke Mat KRA

Geheel nieuw ontwikkeld voor 2021. Comfortabel, veilig en praktisch in het gebruik op lange- en korte motorreizen. Doordat het kinstuk beweegbaar is tot achterop de helm, wordt deze systeem motorhelm in een handomdraai een Jet-helm.

€479,99
€431,95
1