Betaalmethoden / Payment information

1. iDEAL

Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Dit is de meest gebruikte methode. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie kijk je op de website van iDEAL. Hou je bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij jouw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van jouw bestelling (mits van toepassing).

IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis, Knab of ING bank.

2. Bancontact Mr. Cash (for Belgium)

Bancontact Mister CashBelgische rekeninghouders betalen snel, veilig en gemakkelijk via Bancontact Mr.Cash. Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen eenvoudig en snel online betalen met Mister Cash. Je rekent in je eigen vertrouwde bankomgeving af op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

3. Bankoverschrijving / Bank transfer through IBAN

Aan / To

MJK Leathers
IBAN: NL86RABO0140714952
Swift/BIC: RABONL2U


Zodra jouw betaling verwerkt is, nemen wij jouw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending. Houd er rekening mee dat dit in de regel enkele werkdagen langer duurt dan wanneer je betaalt via een van de bovengenoemde betaalmethoden.

4. Rembours

Tijdens het bestelproces kun je ook kiezen voor betaling onder rembours waarbij je het openstaande bedrag contant voldoet aan de pakketbezorger (zorg dat je het gepast in huis hebt). Voor verzending kunnen we je een aanbetaling vragen van maximaal 50%. Hiertoe ontvang je dan een e-mail met een betaallink. Betaling via rembours is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten. Deze manier van betalen is echter wel duurder vanwege de rembourskosten.

5. Betalen bij afhalen in de winkel

Bij ons in de (fysieke) winkel kun je betalen met PIN en contanten.
Wij accepteren geen creditcards.