Zoeken

Integraal Motorhelmen van Shark

Integraal motorhelmen van Shark Van Ridill tot en met de Race-R Pro Carbon 

MJK Leathers heeft een ruime aanbieding in Shark integraalhelmen met korting. Van het nieuwe instapmodel Ridill (óók met 4 sterren van S.H.A.R.P.!), tot en met de lichtgewicht, 5 sterren Carbon/Aramide tophelm, de Race-R Pro. 
Bestel je motorhelm online of kom uitgebreid passen in onze MJK motorkledingwinkel in Oudenbosch. Wij helpen je graag, en geven je goed advies. Ook bij het kopen van een motorhelm!
Service en Pasvorm MJK Leathers is erkend Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je motorhelm voor een goede prijs bij MJK te kopen. Wij hebben niet álle motorhelmen, onderdelen en helm vizieren online staan, maar bel of mail en wij helpen je zo snel mogelijk. Het Pinlock® vizier hebben wij al gemonteerd voor je. Ook voor een motorhelm pasvorm probleem ben je bij ons aan het juiste adres. MJK Leathers is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van pasvorm en pasvorm problemen, óók bij een motorhelm valt vaak een pasvorm of ander probleem wel op te lossen. Vraag ons om advies, het is gratis.
 

Opheffingsuitverkoop Motorhelmen Nog in diverse maten en designs

Klik hieronder op een helm voor het aanbod