Zoeken

Shark Motorhelmen bij MJK Leathers

Shark motorhelmen, voor MJK Leathers is Shark hét Topmerk 

Met meer dan dertig jaar ervaring is het Franse motorhelmen merk Shark, één van de leiders in de motorhelm wereld. Opgericht door voormalig professionele coureurs met een grote passie voor motorracen. Shark ontwikkelt en ontwerpt motorhelmen met het doel een zo hoog mogelijke standaard van performance en veiligheid te garanderen. De intentie van Shark is om altijd de grens te verleggen en onderzoek te doen naar nieuwe innovaties om iedereen onbeperkt plezier en veiligheid te laten ervaren bij het motorrijden. Met ECE 22-5 keurmerk én voorzien van 4 tot 5 sterren uit de S.H.A.R.P. crash test. 

Service en Pasvorm

MJK Leathers is erkend Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je Shark motorhelmen voor een goede prijs bij MJK te kopen. Wij hebben niet álle motorhelmen, onderdelen en helm vizieren online staan, maar bel of mail en wij helpen je zo snel mogelijk. Het Pinlock® vizier hebben wij al gemonteerd voor je en ook voor een motorhelm pasvorm probleem ben je bij ons aan het juiste adres. MJK Leathers is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van pasvorm en pasvorm problemen, óók bij een motorhelm.

ECE 22-5 keurmerk én voorzien van 4 tot 5 sterren uit de S.H.A.R.P* test

Bovenop het verplichte ECE 22-5 keurmerk voor een motorhelm is een Shark helm ook voorzien van het S.H.A.R.P. keurmerk,(Safety Helmet Assesment and Rating Program). Dit UK orgaan controleert, test en gradeert motorhelmen en streeft ernaar om motorrijders te begeleiden om de meest optimaal beschermende motorhelm te verkrijgen.

De tests daarvoor worden georganiseerd door het UK Department for Transport en het concept daarvoor is opgesteld door hetzelfde departement dat het initiatief nam tot de NCAP gradering in de autoindustrie.


De 4 tot 5 sterren bij de Shark motorhelmen bieden een hoge standaard van bescherming. Dat wil niet zeggen dat een helm met minder sterren je niet zal beschermen. Het meest belangrijke punt dat je in gedachte moet nemen als je een helm kiest, is niet het merk of hoe hij er uit ziet. Maar...

Kies, of laat je door ons adviseren, de juiste maat en pasvorm voor optimale bescherming