Retro Combipakken Heren en Dames

"Snuffelrek" Retro Combipakken Heren en Dames

Back to the 80's!

Gouwe ouwe motorpakken uit de 80er en 90er jaren MJK collectie. Voor de liefhebber! Lekker goedkoop. En in ieder geval, je wordt er niet in over het hoofd gezien. Weer eens wat anders dan zwart met zwart ;-). Past mooi bij die zojuist gerestaureerde motor uit die tijd.

Yamaha YZF Retro

Heren combipak maat 48/50. Voorzien van vaste EVA schuim bescherming op schouder, elleboog en knie. Vented voering met binnenzak.

Inline Retro

Heren combipak maat 50/48. Voorzien van vaste EVA schuim bescherming op schouder, elleboog en knie. Taft voering met binnenzak.

Thunder Retro

Dames combipak maat 42. Voorzien van vaste EVA schuim bescherming op schouder, elleboog en knie. Vented voering met binnenzak.

SportStyle Retro

Dames combipak maat 36. Voorzien van uiitneembare EVA schuim bescherming op schouder, elleboog en knie. Vented voering met binnenzak.

1 Product(en)
MJK Leathers "Snuffelrek" Retro Dames en Heren Motor Combipakken

MJK Leathers "Snuffelrek" Retro Dames en Heren Motor Combipakken

Lekker goedkoop. Gouwe ouwe motorpakken uit de 80er en 90er jaren MJK collectie. Voor de liefhebber! In dit "snuffelrek"vind je enkele koopjes in Retro dames en heren combipakken in diverse maten, modellen en kleuren.

€149,00
1