MJK Raceoverall met Helite Airbag

De MJK Airbag Raceoverall wordt perfect op jou maat gemaakt, kleur naar wens en voorzien van een Helite airbag. Dus geen pasvorm problemen met een MJK motorpak!

https://www.mjkleathers.nl/airbag-motor-raceoverall.html

Over Helite

HELITE werd in 2002 opgericht door Gérard Thevenot, een van de Franse pioniers en ondernemers in de lichte vliegtuigindustrie. Zijn vindingrijkheid en bewustzijn voor veiligheid heeft hem ertoe gebracht om Helite op te zetten. In eerste instantie ontwikkeld om meer veiligheid in de lichte vliegtuigsector te creëren, begreep Gérard snel de cruciale behoefte aan meer veiligheid in alle soorten toepassingen.

HELITE is exclusief toegewijd aan het ontwikkelen van airbagsystemen door een combinatie van deskundig personeel en geavanceerde technische oplossingen. Bovenop de R & D-werkzaamheden is Helite ook een expert in de productie van opblaasbare beschermingsmiddelen en de toonaangevende ontwikkelaar én de eerste fabrikant in Europa van draagbare airbagsystemen: meer dan 60.000 airbags worden vandaag gebruikt. 

Ontwerp, ontwikkeling én productie van de airbagsystemen wordt uitgevoerd door HELITE in Dijon, Frankrijk. elk afzonderlijk airbag- en triggersysteem is zorgvuldig getest en gecontroleerd op kwaliteit. Helite airbags zijn al in gebruik in verschillende risicovolle toepassingen, bijvoorbeeld voor motorrijders, ruiters, skiërs en piloten. Veel ontwikkelingen worden ook gebruikt in de industrie, als OEM-projecten, (original equipment manufacturer). OEM-projecten vereisen hoge normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Helite bescherming wordt vooral gewaardeerd door professionele sporters die zich geen verwondingen kunnen veroorloven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.