Veelgestelde vragen
1 Vragen over online winkelen bij MJK Leathers
1.1 Hoe plaats ik een bestelling in de webshop?
Plaats het product in je digitale winkelmand door het aanklikken van de button 'bestellen'. Je kunt daarna kiezen om het bestelproces te vervolgen of om eerst nog verder te winkelen. Wil je afrekenen dan doorloop je de stappen van het bestelproces waarbij je eerst je NAW gegevens invult, een verzendmethode kiest en vervolgens een betaalmethode kiest en je betaling in orde maakt. Nadat je zo het bestelproces hebt doorlopen ontvang je automatisch een orderbevestiging met factuur in je mailbox.
1.2 Ik kan niet inloggen in mijn bestaande account
Als je al eerder een account hebt aangemaakt, maar je wachtwoord vergeten bent (of het wordt om de een of andere reden niet geaccepteerd door het syteem) kun je dat eenvoudig resetten. Onder het inlogscherm vind je de link "Wachtwoord vergeten?". Als je daarop klikt wordt gevraagd naar het e-mailadres dat je eerder bij je registratie hebt gebruikt. Vervolgens wordt je wachtwoord - mits het e-mailadres bij ons bekend is - automatisch per e-mail toegezonden.
1.3 Kan ik een bestelling annuleren?
Je kunt je bestelling annuleren door contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch, als per e-mail, maar de snelste en gemakkelijkste methode is via ons handige ticketsysteem. Klik bovenaan deze pagina op 'Mijn account' en daarna op 'Mijn tickets'. Geef hier aan wat je precies wilt annuleren en het daarbij behorende ordernummer.

Het kan voorkomen dat een bestelling al verwerkt en verstuurd is als je het annuleert. In dat geval kun je het na ontvangst retour sturen binnen de daarvoor gestelde voorwaarden (zie onder 'Hoe kan ik een bestelling retourneren?').
1.4 Hoe kan ik een bestelling retourneren?
Consumenten krijgen van ons 14 kalenderdagen bedenktijd na ontvangst van hun bestelling. Indien je toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze aan ons retourneren. Uitgesloten van recht van retour zijn gepersonaliseerde producten, artikelen die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd en maatwerk. Volg voor het herroepen en retourneren het 'stappenplan voor retourneren'.