Motorjas Textiel Dames

Waterdichte textiel motorkleding geschikt voor elk weertype

Wanneer je in alle weersomstandigheden op de motor zit zoals in het geval van woon-werkverkeer, is comfort, veiligheid en zichtbaarheid van je motorkleding erg belangrijk

MJK Leathers heeft van textiel de merken Macna, Held en Racer in huis, omdat dit doordacht geconstrueerde textiel motorkleding is die een passend antwoord geeft op alle weersomstandigheden.  

Bescherming is belangrijk bij motorrijden. Er zijn mensen die het niet fijn vinden om leren motorkleding aan te hebben of geen moeite willen doen om het aan te trekken. Daarom verkopen wij ook textieljassen en -broeken. Warm, wind- en waterdicht in de winter, wind- en waterdicht in de zomer, verkoelend bij de modellen waarbij ventilatie is aangebracht. "All Weather" kleding is voorzien van een waterdicht, ademend membraan en is het hele jaar door draagbaar. De thermovoering is ook uitneembaar

Een goedkope textiel dames motorjas vind je hieronder in de

                       MJK Opheffingsopruiming


Motorkleding bij MJK Leathers voor 15.30u besteld, wordt dezelfde dag verstuurd.  

5 Product(en)
Held Lupo Textiel Dames Motorjas Kort en Gezet

Held Lupo Textiel Dames Motorjas Kort en Gezet

De allerlaatste Lupo in de MJK opheffingsopruiming, maat 3XL. Dames textiel motorjas. Speciaal voor de korte, gezette motorrijdster. Waterdicht, met uitneembare thermovoering, veel opbergzakken en ventilatie mogelijkheden.

€279,95
€120,00
Held Kane Ladies Dames Motorjack

Held Kane Ladies Dames Motorjack

Uitverkoop. De laatste maten 3XL-4XL-5XL. Voor vrouwen met een grotere maat is er nu een betaalbare textiel motorjas. Hier wordt je weer blij van! All weather textiel motorjack, waterdicht en ademend met uitneembare thermovoering. ventilatie en protectie.

€199,95
€120,00
Macna Command Plus Camouflage Textiel Motorjas

Macna Command Plus Camouflage Textiel Motorjas

Maat L. All Weather jas met een vast, waterdicht, ademend membraan, uitneembare thermovoering voorzien van een dubbele midden voorrits met waterstop die alle regen buiten houdt. Ventilatie openingen op de borst met Aquastop Zippers

€199,95
€99,00
TechNiche Europe Koelvest HyperKewl Cooling Tanktop

TechNiche Europe Koelvest HyperKewl Cooling Tanktop

Een hittegolf? Te warm op de motor? Verkoeling met een Wet HyperKewl koelvest van TechNiche is onmisbaar bij motorrijden, voetbal, sport en andere fysieke activiteiten in de zomer tijdens een hittegolf. Maat S-M en L.

€124,95
€69,00
Macna Vision Vest N Zichtbaarheidsvest

Macna Vision Vest N Zichtbaarheidsvest

De laatste maten. Fluorescerend materiaal werkt het best tijdens slecht weer. Als het donker is dan heb je er echter niets aan. Dan heb je reflectie nodig. Dit Macna veiligheidsvest helpt daarbij in beide situaties.

€32,50
€15,00
1