Opruiming bij MJK - Restantverkoop goedkope motorkleding

MJK Leathers Opruiming motorkleding en Aanbiedingen

Hier vind je de MJK Leathers opruiming, en... op = op. Het is dezelfde onovertroffen MJK kwaliteit leren motorkleding, maar voor een budgetprijs. Een- en tweedelige leren motorpakken, motorjassen en motorbroeken. Kom langs om te passen. Je mag voor alle zekerheid altijd even bellen of je maat er nog is. 0165 314627. Of bestel het hier online, je mag het binnen 14 dagen ongebruikt terugsturen als het niet bevalt en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Opruiming Shark helmen

Ook ruime keuze in afgeprijsde ECE 22.05 goedgekeurde Shark motorhelmen met minstens 4 sterren van S.H.A.R.P. .Sommige modellen van Shark zijn ook nog na te bestellen, ook al zijn ze in de opruiming. Bel dan 0165 314627 of stuur een e-mail bericht.

Opruiming Textiel motorkleding

 Textiel motorjas of motorbroek van de merken Macna en Racer hebben wij geregeld in de opruiming, in damesmaten en herenmaten. Je vind die gewoon in onze winkel in Oudenbosch, kom eens binnen om te passen! Vraag er eventueel om, sommige artikelen hangen wegens ruimtegebrek in ons magazijn.

Opruiming motorhandschoenen en motorlaarzen

Motorhandschoenen en motorlaarzen voor in de zomer en in de winter of beide. Van merken zoals Alpinestars, Gaerne, Forma en meer! Geregeld worden de modellen vernieuwd of er veranderd wat aan, en dat is een reden om de vorige modellen in de Opruiming motorkleding te doen onder motorlaarzen.