Motorhelm Opruiming en Speciale Aanbiedingen

Ben je op zoek naar een goedkope en toch veilige motorhelm?

Je bent veel beter af met een nieuwe kwaliteits motorhelm in de opruiming bij MJK Leathers in Oudenbosch, dan met een goedkope tweedehands motorhelm of supermarkt motorhelm. Veiligheid moet voorop staan, toch zeker als het gaat om je hoofd. Het kopen van een tweedehands motorhelm is niet veilig, je kunt namelijk niet altijd zien of ermee gevallen is. Polycarbonaat (kunststof) helmen beschadigen uiterlijk soms niet bij een val. Een motorhelm kan een klap doorstaan, maar daarna is het niet zeker dat hij een volgende klap ook goed opvangt. Je wilt natuurlijk wel zeker zijn dat hij dat doet.
 

Afgeprijsde kwaliteits voordeelhelmen. MJK Leathers in Oudenbosch heeft altijd scherp afgeprijsde, nieuwe, voordelige Shark motorhelmen in de aanbieding. Keuze uit verschillende types  jet-, systeem- en integraalhelmen van Shark. In vele maten, kleuren en uitvoeringen. Allemaal voordelige, goedgekeurde motorhelmen (ECE 22.05)  Registreer je nieuwe Shark motorhelm en je krijgt tot 5 jaar garantie.

 

Comfort en duurzaamheid van je helm is ook heel belangrijk. Daarom is het ook geen goed idee om een helm bij de bouw- of supermarkt te kopen. Je wilt toch niet, mocht er een probleem zijn je motorhelm, dat er geen onderdelen te verkrijgen zijn? MJK Leathers is geautoriseerd Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je helm bij MJK te kopen. Wij hebben niet alle helmen, helmvizieren en onderdelen online staan, maar bel, mail of kom naar onze MJK motorkleding in Oudenbosch, om je favoriete Shark motorhelm te passen, of een probleem op te laten lossen. Wij helpen je altijd graag, en voorzien je van goed advies. Zo dat je lang plezier hebt van je helm.