Een Shark jethelm kiezen

  • Geplaatst op
  • Door MJK Leathers
  • 0
Een Shark jethelm kiezen

Kies altijd éérst de beste pasvorm en specificaties uit de types Jet helmen van Shark en daarna design en kleur. Buiten alle themakleuren en designs is er natuurlijk ook gewoon zwart en wit.

Jet helmen van Shark keuze te over 

Er is er altijd wel eentje die bij jou past, en dan bedoel ik niet de maat, maar de zeer ruime keus uit model, kleur, type en styling van model thema's. Wie ben je of hoe voel jij je als je motor rijdt. Laat zien wie je bent en wat jouw stijl is. Draag een thema uit! Daarom hebben de designers van Shark zoveel verschillende ontwerpen gemaakt, zodat jij nooit op een ander hoeft te lijken. Er zijn al zoveel anderen ;-).

 

Zie er anders uit

 

Durf op te vallen! Of niet. Maar kies altijd éérst de beste pasvorm en specificaties uit de types Jet helmen van Shark en daarna de kleur. Buiten alle themakleuren is er ook gewoon glanzend zwart of wit, mat zwart of mat groen.... of ga je toch voor zo'n bijzondere jet helm van Shark? Aan jou de keus!

 

Door wat voor vizier kijk je het liefst?

 

Elk type jethelm van Shark heeft zijn eigen standaard vizier, vrijwel altijd is dit een helder vizier. Maar de vorm kan wel anders zijn, zo is er het Goggle vizier dit lijkt op een bril. Het vlakke rechte scherm. Wat ook kan is een bril-achtig vizier dat in de helm is geïntegreerd, of een combinatie ervan. Shark heeft voor de nieuwste jet helmen een wat boller lang vizier, dat als het ware onder de kin valt en waarmee jouw gezicht goed uitkomt. Dit voor als je het niet erg vindt om herkend te worden, kan je je helm ophouden bij het tanken ;-.

 

Helder of gekleurd vizier

 

En dan heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren vizieren, zoals licht smoke, donker smoke tegen de zon en chroom of metallic variaties net zoals bij een gewone zonnebril. Wat jij prettig vind bij welk weertype om doorheen te kijken. Zo kan een jet helm aan jouw wensen worden aangepast. 

https://www.mjkleathers.nl/shark-motorhelmen/shark-jethelmen-nieuwe-stijl/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.