Zoeken

Jet Helmen van Shark

Jet Helmen van Shark

Met een Shark jethelm laat je zien wie je bent

Durf op te vallen! Of niet. Maar kies altijd éérst de beste pasvorm en specificaties uit alle types jethelmen van Shark en daarna de kleur. Naast alle themakleuren zijn er neutrale in glanzend zwart en wit, mat zwart of mat groen.... of ga je toch voor een opvallende jet helm van Shark? Aan jou de keus. Nieuw van Shark uit Marseille!

Door welk type vizier kijk je het liefst 

Elk type van de Shark jethelm heeft zijn eigen standaard vizier, vrijwel altijd is dit een helder vizier. Maar de vorm is vaak wel anders. Zo is er het Goggle vizier dat lijkt op een bril. Het vlakke rechte scherm of een bril-achtig vizier dat in de helmschaal is geïntegreerd. Of een combinatie hiervan. Bij de nieuwste Shark jethelm is een wat boller lang vizier aangebracht dat als het ware onder de kin valt en waarmee jouw gezicht goed uitkomt. Dit voor als je het niet erg vindt om herkend te worden, kan je je helm ophouden bij het tanken.

De kleur van je vizier

Veel keuze is er ook in extra of vervangings vizieren, deze zijn er in verschillende kleuren waaronder licht en donker smoke tegen de zon en chroom en metallic variaties, net zoals bij een gewone zonnebril. Wat jij het prettigst vind bij welk weertype om doorheen te kijken. Zo kan een Shark jethelm aan jouw wensen worden aangepast. 

Klik hier onder op een Shark Jethelm voor meer informatie over de modellen

11 Product(en)
Shark X-Drak Blank Mat Motorhelm

Shark X-Drak Blank Mat Motorhelm

Shark X-Drak Blank Mat Motorhelm. De X-DRAK van Shark in neo-retro look is voorzien van een regelbaar ventlatie systeem, komt in twee schaalmaten en de afneembare zonneklep is voorzien van drukknoopsluiting.  

€289,99
€260,95
Shark Drak Blank Mat Zwart Jethelm

Shark Drak Blank Mat Zwart Jethelm

Drak Blank, Mat Zwart. Jethelm. De opvolger van de Shark Raw, hetzelfde unieke design dat is gerelateerd aan culturele codes zoals video games, snowboarding en retro motoren. De Drak maakt het plaatje compleet voor Custom biker en Harley rijders.

€249,99
€224,95
Shark Drak Dogtag Jethelm Goggle Style Facemask

Shark Drak Dogtag Jethelm Goggle Style Facemask

Drak Dogtag Jethelm, Metallic. Geïnjecteerd Thermoplastic (Polycarbonaat) met uitneembare binnenvoering van natuurlijk bamboo fiber. Quick release, Total Vision goggle style face shield.

€279,99
€220,00
Shark RSJ 3 Uni Black Metal Mat Jethelm

Shark RSJ 3 Uni Black Metal Mat Jethelm

Shark RSJ 3, Black Metal Mat. Jethelm. Fiberglass motorhelm voorzien van een lang antikras-anticondens,Total Vision vizier voor optimale bescherming en geïntegreerd UV380 antikras zonnevizier.

€239,99
€215,95
Shark Heritage Blank Mat Zwart Jethelm

Shark Heritage Blank Mat Zwart Jethelm

Shark Heritage. Fiberglass jethelm uit de Shark Metro Division Collectie. Eerste klas afgewerkt. Open face helm met een geïntegreerd helder antikras vizier dat onder de schaal van de helm geschoven kan worden. SharkTooth voorbereid. Gewicht 1150 gram

€199,99
€179,95
Shark Raw Jethelm Mat Zwart

Shark Raw Jethelm Mat Zwart

Shark Raw. Jethelm. Van €249,99 voor €179,95. Maat XS en XL. Stoere helm van Shark in een uniek design. Voor de motorrijder die eens wat anders wil. Ventilatie bevindt zich bovenop de helm en aan de voorkant in het mondstuk.

€249,95
€179,95
Shark Nano Street Neon  Mat Jethelm

Shark Nano Street Neon Mat Jethelm

Jethelm in retro style. Als Shark Micro maar met o.a. een zonnevizier. Comfortabele jethelm gemaakt van Thermoplastic in twee schaalmaten met lang vizier, ventilatie en geïntegreerd UV380 zonnevizier. Gewicht 1300 gram.m

€179,99
€161,95
Shark Nano Blank Mat Metal Jethelm Motorhelm

Shark Nano Blank Mat Metal Jethelm Motorhelm

'Urban looking' retro jethelm. Als de Shark Micro maar met o.a. een zonnevizier. Comfortabele jethelm gemaakt van Thermoplastic in twee schaalmaten met lang vizier, ventilatie en geïntegreerd UV380 zonnevizier. Gewicht 1300 gram.

€139,99
€125,95
Shark Micro Blank Mat Jethelm

Shark Micro Blank Mat Jethelm

Shark Micro Blank Mat. Nieuw model jethelm voor 2016. Een vereenvoudigde versie van de Shark Nano, zonder zonnevizier. Gewicht 1200 gram.

€119,99
€107,95
Shark SK Chilka Jethelm Zwart-Oranje-Geel

Shark SK Chilka Jethelm Zwart-Oranje-Geel

Shark SK Chilka Maat XS. Van €129,00 voor €99,00. Trendy en functioneel. Mooie design dames scooterhelm. Comfortabele lichtgewicht jethelm met subtiele luipaardvlekjes. Deze motorhelm wil je gewoon altijd wel op! Ook op je brom scooter.

€129,00
€89,95
Macna Facemask Windbescherming bij Jethelm

Macna Facemask Windbescherming bij Jethelm

Geen last meer van koude wind in je gezicht met dit Facemask van Macna, ideale aanvullende bescherming bij het dragen van een jethelm. Goed ademend door geperforeerd neus-mond gedeelte. Micro fleece en lycra. Winddicht borstpaneel.

€29,95
€26,35
1