Zoeken

Shark Race-R PRO Blank Mat Integraal Motorhelm

€419,00
€469,99
Incl. btw

Shark Race-R Pro Carbon Blank Mat Racing Division

De legende onder de motorhelmen voor een aantrekkelijke prijs

De Race-R PRO is het vlaggenschip van Shark, een echte racehelm, en een van de meest geavanceerde motorhelmen in de markt op het gebied van performance. Deze lichtgewicht tophelm van Shark is speciaal ontwikkeld voor het race circuit, hij is gemaakt van Carbon/Aramide vezels, is daardoor zeer veilig en weegt maar 1250 gram (+/-50 gram). Hij wordt, voor optimale pasvorm, gemaakt in twee schaalmaten.

Optimaal aerodynamisch en uitermate stabiel

Dankzij de contouren van de helmschaal en de dubbelblade achterspoiler is deze helm optimaal aerodynamisch en uitermate stabiel bij hoge snelheden. De speciale vorm en materiaal van de nek pad dragen zorg voor het verminderen van lawaai binnen de helmschaal. 

Total Vision

Het anti-kras/anti-condens, Total Vision snelwissel vizier heeft een variabele dikte van 2.8 mm aan de randen tot 4,2 in het midden (optische kwaliteit 1, voor weergave zonder vervorming).
Het interieur van de Race-R PRO is ontworpen voor optimale bescherming en maximale ventilatie. De uitneembare voering is gemaakt van natuurlijk bamboe vezel en is wasbaar op een fijnwasprogramma. De uitneembare wangstukken zijn leverbaar in verschillende diktes. De perfect aansluitende nekrol weert overlast van geluid en koude lucht. Deze Shark motorhelm heeft het Easy Fit systeem voor brildragers en is Sharktooth® voorbereid. De sluiting van deze helm is een dubbel D-ring strap.

vijf sterren sharp Deze motorhelm is door S.H.A.R.P. gewaardeerd met vijf sterren!

Meld je nieuwe motorhelm aan met het bijgeleverde pasje bij Shark-Helmets.com voor 5 Jaar garantie.

Type:
 
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Shark Race-R PRO Carbon Skin Integraalhelm
De legende onder de motorhelmen. Lichtgewicht, veilig en comfortabel. Een echte racehelm. Door gebruik van Carbon/Aramide vezel is het gewicht maar 1200 gram.
Meer info » €599,00 €679,99
Shark Race-R Pro Sauer Motorhelm
Shark Race-R Pro Sauer, één van 's werelds veiligste racehelmen. Lichtgewicht Carbon/Aramide/Fiberglass integraalhelm. Deze veilige motorhelm scoort, bovenop de verplichte ECE 22.05 keur, vijf sterren in de S.H.A.R.P. crash test.
Meer info » €399,95 €499,99
Shark CityCruiser Dual Mat SBS New 2020
Ze worden steeds mooier, de jethelmen van Shark! Ze worden steeds mooier, de jethelmen van Shark! Een integraal helm? Een off the road helm? Een systeemhelm? Nee toch gewoon een jethelm, maar een geheel nieuw ontwerp uit de Shark Metro Division reeks.
Meer info » €197,95 €219,99
Shark Race-R Pro / Speed-R Vervangings Vizier
Origineel vervangings vizier voor Race-R Pro en Speed-R. Helder, licht getint of Dark Smoke.
Meer info » €83,20
JHSports Earpads Oordoppen
JHS. Earpads. Oordopjes speciaal voor de motorrijder. Voorzien van twee verschillende sets uitwisselbare dempingsfilters, voor gemiddelde en zware demping. Setje van drie oordoppen, één als reserve.
Meer info » €19,50
Shark Race-R Pro Carbon Sauer Mat  Integraal Motorhelm
Shark. Race-R Pro Sauer Mat. Racing Division. De legende onder de motorhelmen. Carbon integraalhelm, lichtgewicht, veilig en comfortabel. Optimaal aerodynamisch en stabiel. *****
Meer info » €449,00 €499,99