Zoeken

Shark Race-R PRO Blank Mat zwart Integraal Motorhelm

€299,00
€469,99
Incl. btw

Shark Race-R Pro Carbon Blank Mat Racing Division

De legende onder de motorhelmen voor een aantrekkelijke prijs

De Race-R PRO is een van de vlaggenschepen van Shark-Helmets, speciaal ontwikkeld voor op het circuit, maar ook voor de sportieve rijder op de weg die een zo licht mogelijke helm prefereert. De Race-R PRO een van de meest geavanceerde motorhelmen in de markt op het gebied van performance. Deze lichtgewicht tophelm van Shark is speciaal ontwikkeld voor het race circuit, hij is gemaakt van Carbon/Aramide vezels, is daardoor zeer veilig en weegt 1250 gram (+/-50 gram). Hij wordt, voor optimale pasvorm, gemaakt in twee schaalmaten. Maat XL weegt 1320 gram. 

Optimaal aerodynamisch en uitermate stabiel

Dankzij de contouren van de helmschaal en de dubbelblade achterspoiler is deze helm optimaal aerodynamisch en uitermate stabiel bij hoge snelheden. De speciale vorm en materiaal van de nek pad dragen zorg voor het verminderen van lawaai binnen de helmschaal. 

Total Vision

Het anti-kras/anti-condens, Total Vision snelwissel vizier heeft een variabele dikte van 2.8 mm aan de randen tot 4,2 in het midden (optische kwaliteit 1, voor weergave zonder vervorming).
Het interieur van de Race-R PRO is ontworpen voor optimale bescherming en maximale ventilatie. De uitneembare voering is gemaakt van natuurlijk bamboe vezel en is wasbaar op een fijnwasprogramma. De uitneembare wangstukken zijn leverbaar in verschillende diktes. De perfect aansluitende nekrol weert overlast van geluid en koude lucht. Deze Shark motorhelm heeft het Easy Fit systeem voor brildragers en is Sharktooth® voorbereid. De sluiting van deze helm is een dubbel D-ring strap.

vijf sterren sharp Deze motorhelm is door S.H.A.R.P. gewaardeerd met vijf sterren!

Meld je nieuwe motorhelm aan met het kinriem nummer bij Shark-Helmets.com voor 5 jaar garantie.

Type:
 
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Shark Spartan Carbon Cliff
Opruiming. Maat L. Carbon fibre/fibreglass integraal motorhelm, lichtgewicht en aerodynamisch. Vernieuwde pasvorm. Met de kenmerken van een racehelm en de functies van een tourhelm.
Meer info » €249,95 €449,99
Shark Spartan RS KMA HE8102E Mat Zwart
Een lichtgewicht fibreglass integraalhelm van 1530 gram (maat M), heeft de kenmerken van een racehelm en alle functies van een tour motorhelm. Heeft de nieuwe ECE 22 06 keur voor helmen
Meer info » €269,00 €369,99
Shark Race-R Pro / Speed-R Vervangings Vizier
Origineel vervangings vizier voor Race-R Pro en Speed-R. Helder, licht getint of Dark Smoke.
Meer info » €83,20