Zoeken

Jet helmen van Shark in de aanbieding

Jet helmen van Shark in de aanbieding

Jet helmen van Shark keuze te over.

Er is er altijd wel eentje die bij jou past, en dan bedoel ik niet de maat, maar de zeer ruime keus uit kleuren, modellen, types en styling van model thema's. Wie voel jij je of hoe voel jij je als je motor rijdt. Ben je jezelf? Laat zien wie je bent en wat jouw stijl is. Daar is niets mis mee. Draag een thema uit! Daarom hebben de designers van Shark zoveel verschillende ontwerpen gemaakt, zodat jij nooit op een ander hoeft te lijken.

Zie er anders uit

Durf op te vallen!? Of niet, kies dan eerst de beste pasvorm en specificates uit de types Jet helmen van Shark en daarna de kleur. Buiten alle themakleuren zijn er gewoon glanzend zwart of witte, mat zwarte of matgroene.... of ga je toch voor zo'n bijzondere jet helm van Shark? Aan jou de keus!

Waar kijk je het liefst doorheen

Elk type van de jet helmen heeft zijn eigen standaard vizier, vrijwel altijd is dit een helder vizier. Maar de vormen zijn wel anders, zo is er het Goggle vizier wat lijkt op een bril, en vlakke rechte scherm, ook een brilachtig vizier wat in de helm is geintergreerd, of een combinatie ervan, en dan heeft Shark bij de nieuwste jet helmen een wat boller lang vizier wat als het ware onder de kin valt, en waarmee  jouw gezicht  goed in uitkomt. Dit voor als je het niet erg vind om gezien te worden, kan je je helm ophouden bij het tanken. Dan is er ook nog keuze uit verschillende kleuren vizieren, zoals licht smoke, en donker smoke tegen de zon, en chroom of metalic variaties, net zoals bij een gewone zonnebril. Wat jij prettig vind bij welk weertype om doorheen te kijken. Zo kunnen jet helmen aan jouw wensen worden aangepast. 

4 Product(en)
Shark Nano Tribute Jethelm

Shark Nano Tribute Jethelm

Shark Nano Tribute. Jethelm in retro style. Als Shark Micro maar met o.a. een zonnevizier. Comfortabele jethelm gemaakt van Thermoplastic in twee schaalmaten met lang vizier, ventilatie en geïntegreerd UV380 zonnevizier. Gewicht 1300 gram.

€209,99
€188,95
Shark Raw Jethelm Mat Zwart

Shark Raw Jethelm Mat Zwart

Shark Raw. Jethelm. Van €249,95 voor €199,95. Maat XS en XL. Stoere helm van Shark in een uniek design. Voor de motorrijder die eens wat anders wil. Ventilatie bevindt zich bovenop de helm en aan de voorkant in het mondstuk.

€249,95
€169,00
Shark SK Chilka Jethelm Zwart-Oranje-Geel

Shark SK Chilka Jethelm Zwart-Oranje-Geel

Shark SK Chilka Maat XS. Van €129,00 voor €99,00. Trendy en functioneel. Mooie design dames scooterhelm. Comfortabele lichtgewicht jethelm met subtiele luipaardvlekjes. Deze motorhelm wil je gewoon altijd wel op! Ook op je brom scooter.

€129,00
€89,95
Shark SK Easy Mat Jethelm

Shark SK Easy Mat Jethelm

Shark Easy Mat. Van €119,99 voor €89,95. Voordelige lichtgewicht jethelm . Mat zwart met kort anti-kras vizier. Lichtgewicht, slechts 1150 gram. Gemaakt in twee schaalmaten ven geïnjecteerd Thermoplastic.

€119,99
€89,95
1