Zoeken

Motorhelmen Opruiming en speciale aanbiedingen

Ben je op zoek naar een goedkope en toch veilige motorhelm?

Je bent veel beter af met een nieuwe kwaliteits motorhelm in de opruiming bij MJK Leathers, dan met een goedkope tweedehands motorhelm of supermarkt motorhelm. Veiligheid moet voorop staan, toch zeker als het gaat om je hoofd. Het kopen van een tweedehands motorhelm is niet veilig, je kunt namelijk niet altijd zien of ermee gevallen is. Polycarbonaat (kunststof) helmen beschadigen uiterlijk soms niet bij een val. Een motorhelm kan een klap doorstaan, maar daarna is het niet zeker dat hij een volgende klap ook goed opvangt. Je wilt natuurlijk wel zeker zijn dat hij dat doet. 

Afgeprijsde kwaliteits voordeelhelmen

MJK Leathers heeft altijd scherp afgeprijsde, nieuwe, voordelige Shark motorhelmen in de aanbieding. Je weet dan zeker dat er nooit mee is gevallen, zodat je veilig en onbezorgd kan motorrijden. Keuze uit verschillende types  jet-, systeem- en integraalhelmen van Shark. In vele maten, kleuren en uitvoeringen. Allemaal voordelige, goedgekeurde motorhelmen (ECE 22.05) én met de 4 tot 5 sterren van S.H.A.R.P. Registreer je nieuwe Shark motorhelm en je krijgt tot 5 jaar* Shark garantie.

Service

Comfort en duurzaamheid van je helm is ook heel belangrijk. Daarom is het ook geen goed idee om een helm bij de bouw- of supermarkt te kopen. Je wilt toch niet dat je onderweg telkens een probleem met je motorhelm hebt. MJK Leathers is geautoriseerd Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je helm bij ons te kopen. Wij hebben niet alle helmen, helmvizieren en onderdelen online staan, maar bel, mail of kom naar onze MJK motorkleding in Oudenbosch, om je favoriete Shark motorhelm te passen.

Wij helpen je altijd graag, en voorzien je van een goed advies.
Klik op een helm voor meer modellen, kleuren en designs