Zoeken

Motorhelmen Aanbieding

Ben je op zoek naar een goedkope en toch veilige motorhelm?

Nu een 5***** Shark Evoline 3 Pro Carbon met extra korting 

Je bent veel beter af met een nieuwe kwaliteits motorhelm in de opruiming bij MJK Leathers, dan met een goedkope tweedehands motorhelm. Veiligheid moet voorop staan, toch zeker als het gaat om je hoofd. Het kopen van een tweedehands motorhelm is niet veilig, je kunt namelijk niet altijd zien of ermee gevallen is. Polycarbonaat (kunststof) helmen beschadigen uiterlijk soms niet bij een val. Een motorhelm kan een klap doorstaan, maar daarna is het niet zeker dat hij een volgende klap ook goed opvangt. Je wilt natuurlijk wel zeker zijn dat hij dat doet. 

Afgeprijsde kwaliteits voordeelhelmen

MJK Leathers heeft altijd scherp afgeprijsde, nieuwe, voordelige Shark motorhelmen in de aanbieding. Je weet dan zeker dat er nooit mee is gevallen, zodat je veilig en onbezorgd kan motorrijden. Keuze uit verschillende types  jet-, systeem- en integraalhelmen van Shark. In vele maten, kleuren en uitvoeringen. Allemaal voordelige, goedgekeurde motorhelmen (ECE 22.05) én met de 4 tot 5 sterren van S.H.A.R.P. Registreer je nieuwe Shark motorhelm met het bijgeleverde pasje en je krijgt tot 5 jaar* Shark garantie.

Service

Comfort en duurzaamheid van je helm is ook heel belangrijk. Daarom is het ook geen goed idee om een helm bij de bouw- of supermarkt te kopen. Je wilt toch niet dat je onderweg telkens een probleem met je motorhelm hebt. MJK Leathers is geautoriseerd Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je helm bij ons te kopen. Wij hebben niet alle helmen, helmvizieren en onderdelen online staan, maar bel, mail of kom naar onze winkel in Oudenbosch. Mocht je toch een onderdeeltje nodig hebben voor je Shark helm, wij helpen je zo snel mogelijk.

Koop je je motorhelm online vóór 15.00u dan wordt hij dezelfde dag verstuurd met gratis verzending binnen Nederland bij een bestelling vanaf €75,00. 
Of kom naar onze MJK motorkleding winkel in Oudenbosch, om je favoriete Shark motorhelm te passen.
Klik op een helm voor meer modellen, kleuren en designs.