Zoeken

Leren heren motorbroeken in de Opruiming

Leren heren motorbroeken in de Opruiming

Sportieve leren motorbroek en leren motor "Jeans" 

MJK Leathers leren motorbroek in de opruiming. In verschillende modellen en maten, waaronder lengtematen. Bijna alle modellen voorzien van goedgekeurde CE protectie op de knie/scheen zone. Made in Holland in de beroemde bijna onverslijtbare MJK kwaliteit.

Hoe kies ik mijn maat?

Controleer je maat aan de hand van onderstaande maattabel. De maten in de tabel zijn lichaamsmaten, en dus geen klaarwerkmaten van de broek. Meet jouw maten dus glad zonder enige speling, en voor je heupomvang over het dikste gedeelte van het zitvlak en heupen.

Of kom de leren motorbroek passen in de winkel van MJK Leathers in Oudenbosch.

Zit jou maat motorbroek er niet meer bij

Kijk dan hieronder bij de huidige collectie voor onze nieuwe modellen en nieuwe pasvorm in alle confectiematen. Pas je niet in een standaard confectiemaat dan kunnen wij je motorbroek op jou maat maken.

https://www.mjkleathers.nl/motorkleding-leer/leren-motorbroek-heren/

MJK Leathers Maattabel voor Heren
heren maattabel

5 Product(en)
MJK Leathers "Snuffelrek" Motorbroeken Dames en Heren

MJK Leathers "Snuffelrek" Motorbroeken Dames en Heren

Opruiming. Een collectie Outlet leren motorbroeken van MJK Leathers. zeer voordelig. Voor dames en heren. Diverse maten en modellen, o.a. Tour, Off-the-Road, Dames Salopette. Prijs €129,00 en €149,00.

€149,00
MJK Leathers Jeans Heren Motorbroek

MJK Leathers Jeans Heren Motorbroek

Opruiming. Herenmaat 44-46-48. Een leren motorjeans is veiliger dan een motor-spijkerbroek. MJK leren motor jeans in kleine herenmaat, klassiek model. Klik door om te zien of deze goedkope zwart leren jeans jou past.

€299,00
€179,00
MJK Leathers Basic Heren Leren Motorbroek

MJK Leathers Basic Heren Leren Motorbroek

Opruiming. Maat 44-46 en 62. Zwarte leren MJK heren motorbroeken. Deze MJK motorbroek heeft 1 buitenzak, Betac CE-knieprotectie, een verbindingsrits en leerstretch boven de knie. Klik door om te zien of deze goedkope leren motorbroek jou past.

€435,00
€219,00
MJK Leathers Sport Leren Motorbroek Heren

MJK Leathers Sport Leren Motorbroek Heren

Opruiming. Maat 44. Voordelige, sportieve leren MJK heren motorbroek, voorzien van 1 buitenzak, een YKK verbindingsrits, dubbel leer zitvlak en knie, slidervelours, en Betac CE-knie/scheenprotectie. Klik door om te zien of de maat je past.

€490,00
€239,00
MJK Leathers Sport Leren Motorbroek Heren Lengtemaat

MJK Leathers Sport Leren Motorbroek Heren Lengtemaat

Opruiming. Sportieve leren motorbroek voor de motorrijder met langere benen. Nog op voorraad in de lengtematen 44/1 - 58/1 en 60/1. Extra lange lengtemaat nog in maat 44/2, 48/2 en 60/2. Lees verder om te zien hoeveel langer ze zijn dan standaard.

€579,00
€239,00
1