Zoeken

Leren Combipakken Motorpakken Heren

Leren Combipakken Motorpakken Heren

Diverse  tweedelige motorpakken voor heren in de opruiming. Verschillende maten en modellen. Voorzien van goedgekeurde CE protectie, dubbel leer zitvlak, knie, schouder en elleboog. Kevlar stretch zones en slidervelours. Deze pasmodellen mogen weg om plaats te maken voor onze nieuwe collectie.

Wat is je confectiemaat?

Heel veel mannen hebben in verhouding tot hun borst, een één of meer maten smallere heupomvang. Zelfs tot drie maten kleiner komt veel voor. Onze ervaring is dat slechts één op de honderd mannen, dezelfde confectiemaat heeft op zowel de borstomvang als op de heupen. Daarom hangt er bij MJK Leathers onder een overall of combipak, standaard een broek die op de heupen en bovenbenen één maat kleiner is. Dit wordt aangeduid als bijvoorbeeld, 56/54 of 50/48, de grootste maat éérst omdat wij de borstomvang zien als de belangrijkste maat. Wanneer je een combipak, overall of jack besteld, ga dan altijd uit van de gemeten maat van je borstomvang. Je vindt in de maattabel dan de maat die bij die borstomvang hoort.
Controleer je confectiemaat aan de hand van onderstaande maattabel. Of kom passen in de winkel van MJK Leathers in Oudenbosch.
heren maattabel

6 Product(en)
MJK Leathers "Snuffelrek" Retro Dames en Heren Combipakken

MJK Leathers "Snuffelrek" Retro Dames en Heren Combipakken

"Snuffelrek" koopjes uit "the 80ths. Retro Dames en Heren Combipakken

€189,00
MJK Leathers KTM Combi Jack

MJK Leathers KTM Combi Jack

Heb je ongeveer maat 50? Dan ben je met deze aanbieding al half op weg naar een mooi, veilig en voordelig leren MJK combipak. Bij dit combi-jack kan optioneel nog een bijpassende broek gemaakt worden, zodat het een compleet combipak wordt.

€199,00
MJK Leathers Misano Combipak Opruiming

MJK Leathers Misano Combipak Opruiming

Voordelig MJK Misano leren motorpak, combipak in de opruiming, (maat 56/54 ) Het is voorzien van CE protectie (EN 1621-1), dubbel leer op knie, schouder, elleboog en zitvlak, Schoeller® keprotec stretch panels in kuit en lies, vented voering, kneesliders

€1.470,00
€399,00
MJK Leathers Voordelig Estoril Combipak

MJK Leathers Voordelig Estoril Combipak

Voordelig Estoril Combipak

€1.849,00
€499,00
MJK Leathers Classic Combipak

MJK Leathers Classic Combipak

Maat 54/52. Aanbieding leren MJK combipak. Klassiek tweedelig motorpak gemaakt van zwart leer, met dubbel leer versteviging op schouder, elleboog, knie en zitvlak, CE goedgekeurde protectie en kneesliders. Vented voering met binnenzak.

€1.400,00
€869,00
MJK Leathers Steel Combipak

MJK Leathers Steel Combipak

Maat 54/52. Aanbieding voordelig MJK leren combipak. Sluit jij bij de aanschaf van leren motorkleding liever ook geen compromis tussen veiligheid en comfort? Dan is MJK Leathers het beste merk voor jou!

€1.898,00
€999,00
1