Zoeken

Leren Motorbroek Dames

 

De leren motorbroek dames 

En ook voor onze leren motorbroeken voor vrouwen geldt, dezelfde productiemethode als de raceoveralls. Dus hetzelfde leer, dezelfde naden. Er is keus uit verschillende stijlen. Of misschien wil je een in of met een kleurtje, dat kan ook!

Modellen

Leren motorbroek dames, keus uit verschillende stijlen.Het nieuwe Basicmodel Jane of de klassieke leren "Jeans". Bij maatwerk krijg je bij ons ook garantie op het maatwerk. Wat andere merken niet kunnen bieden doet MJK Leathers wel.

Maatwerk of Confectie

Past een confectiemaat je niet helemaal perfect dan is er de optie om één tot twee kleine aanpassingen te doen aan een patroon. Iets te lang of te kort bij de enkel b.v. of iets te wijd of te strak op heup of in taille. Zijn er meer aanpassingen nodig dan kan je beter voor maatwerk kiezen. Je wordt dan volledig opgemeten en speciaal voor jou wordt er dan door onze patronenafdeling een patroon gemaakt. Je krijgt dan ook garantie op het maatwerk. Wat andere merken niet kunnen bieden doet MJK Leathers  probleemloos. Je zult versteld staan van het resultaat.

De kosten voor het maatwerk

Voor maatwerk wordt een meerprijs van 15% over de standaardprijs berekend, en als je ergens een onvang hebt boven 128 cm dan is de maatwerktoeslag 20% om de meerprijs van het leer goed te maken. En nog eens, wij geven garantie op ons maatwerk, dus het komt altijd goed met jouw leren motorbroek dames!

 

 

6 Product(en)
MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Julia. Sexy leren dames salopette. Maat 40. Motorjeans model. In vele maten te bestellen én op maat te maken.

€970,00
€849,00
MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

Grote maat, kleine maat. Lange of korte benen? Voor elke vrouw die problemen heeft met het vinden van een passende leren motorbroek, is er een oplossing! MJK Leathers maakt leren motorbroeken in alle maten én precies op jouw maat en op jouw figuur!

€576,00
€509,00
MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

MJK Leren string- of veterjeans. In dames- en herenmaat, ook op maat gemaakt. Stoere zwarte motorbroek voor bikers. Gemaakt van cool leer en voorzien van achterzakken.

€482,00
€420,00
MJK Leathers Leren Dames Jeans New

MJK Leathers Leren Dames Jeans New

MJK zwarte leren motorbroek in klassiek jeans model. Met MJK verbindingsrits. Voorbereid voor CE goedgekeurde knie/scheen protectie. Cool Leather. Kan ook op maat gemaakt worden.

€425,00
€370,00
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
Jopa VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Jopa VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Ook bij MJK Leathers, VR46 speciaal voor alle trouwe fans van Valentino Rossi, Rossi T-shirts, Rossi teenslippers en bijpassende Rossi caps in Replica Helmet Multicolor. Rossi T-shirt, te bestellen in Helmet Yellow en Race Black.

€19,95
1