Zoeken

Leren Motorbroek Dames

En ook voor onze leren motorbroeken geldt, dezelfde productiemethode als de raceoveralls. Dus hetzelfde leer, dezelfde naden. Er is keus uit verschillende stijlen, b.v. de klassieke leren jeans, basic of adventure tourbroek of een sportieve motorbroek met o.a. slidervelours.

Maatwerk of Confectie

Past een confectiemaat je niet helemaal perfect dan is er de optie om één tot twee kleine aanpassingen te doen aan een patroon. Iets te lang of te kort bij de enkel b.v. of iets te wijd of te strak op heup of in taille. Zijn er meer aanpassingen nodig dan kan je beter voor maatwerk kiezen. Je wordt dan volledig opgemeten en speciaal voor jou wordt er dan door onze patronenafdeling een patroon gemaakt. Je krijgt dan ook garantie op het maatwerk. Wat andere merken niet kunnen bieden doet MJK probleemloos. Je zult versteld staan van het resultaat.

Voor maatwerk wordt een meerprijs van 15% over de standaardprijs berekend.

4 Product(en)
MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Julia. Sexy leren dames salopette. Maat 40. Motorjeans model. In vele maten te bestellen én op maat te maken.

€941,00
€829,00
MJK Leathers Jane Dames Motorbroek

MJK Leathers Jane Dames Motorbroek

Grote maat, kleine maat. Afwijkende maten met lange of korte benen?.Voor elke vrouw die problemen heeft met het vinden van een passende leren motorbroek, is er een oplossing! MJK Leathers maakt leren motorbroeken in alle maten. Maar ook op maat, het ...

€558,00
€490,00
MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

MJK Leren string- of veterjeans. In dames- en heren maat. ook op maat gemaakt. Stoere zwarte motorbroek voor bikers. Gemaakt van cool leer en voorzien van achterzakken.

€482,00
€420,00
MJK Leathers Leren Dames Jeans New

MJK Leathers Leren Dames Jeans New

MJK zwarte leren motorbroek in klassiek jeans model. Met MJK verbindingsrits. Voorbereid voor CE goedgekeurde knie/scheen protectie. Cool Leather. Kan ook op maat gemaakt worden.

€367,00
€325,00
1