Zoeken

Raceoverall Dames

Raceoverall Dames

Wil jij graag een roze motorpak? Of paars, zwart, rood, geel, of...

Ook de kleur bepaal jezelf. Voor al onze raceoveralls, combipakken, motorjacks en -broeken, gebruiken wij sterk en soepel rundleer. Dit leer, met een dikte tussen 1.3 en 1.5 mm, komt van geselecteerde Europese runderen en wordt in Duitsland gelooid. Het leer voldoet aan de hoge eisen zoals die aan professionele raceoveralls worden gesteld. Ook voldoet het aan alle milieu eisen en het wordt onder arbeidsvriendelijke omstandigheden geproduceerd.

Alle motorkleding wordt geproduceerd conform de richtlijnen van de CE-markering. Een CE-markering geeft aan dat een product voldoet aan de minimumeisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
De sterkte van de naden b.v. moet tussen de 12 N/mm en 20 N/mm liggen. Met een gemiddelde van 19,29 N/mm komen de naden van de MJK pakken erg sterk uit deze keuring.

Vanzelfsprekend worden de schouder- elleboog- heup- en knie-scheen zones voorzien van CE goedgekeurde protectie, EN 1621-1.
Het zitvlak, schouders en ellebogen bestaat uit een dubbele laag leer.

Onze leren motokleding is (vooral) bedoeld voor alle motorrijders die geen compromis willen sluiten op het gebied van uitstraling, pasvorm, comfort en, niet in de laatste plaats, veiligheid.

Maatwerk of confectie

Een MJK leren motorpak voor dames, is leverbaar in confectiematen 34 t/m 54. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

7 Product(en)
MJK Leathers Yamaha-Lorenzo Replica Raceoverall

MJK Leathers Yamaha-Lorenzo Replica Raceoverall

Replica Lorenzo-Yamaha leren race overall. Op maat gemaakt en voorzien van badges en handgemaakte teksten.

€2.435,00
MJK Leathers Sidewinder Raceoverall

MJK Leathers Sidewinder Raceoverall

Leren MJK race overall voor dames, ook leverbaar als combi-pak. Confectiematen of maatwerk. Kies je eigen kleur. Een motorpak moet vertrouwd aanvoelen en je niet belemmeren in je bewegingen op de motor. Daarom voorzien we je graag van advies.

€1.699,00
MJK Leathers Imatra Dames Raceoverall

MJK Leathers Imatra Dames Raceoverall

Leren MJK motoroverall voor dames ook leverbaar als combipak. Confectiemaat of maatwerk. Kleur naar wens, logo's en teksten optioneel. MJK Leathers werkt met producten van hoge kwaliteit die dankzij een sublieme afwerking volledig tot hun recht komen.

€1.645,00
MJK Leathers Tarmac Raceoverall Dames

MJK Leathers Tarmac Raceoverall Dames

Custom Made by MJK. Leren dames raceoverall op maat. Model Tarmac. Maatwerk verkopen via een webshop kunnen ook wij niet, maar door middel van onze online winkel kunnen wij u wel informeren over modellen en prijzen.

€1.495,00
MJK Leathers Tarmac Raceoverall

MJK Leathers Tarmac Raceoverall

Leren MJK raceoverall Tarmac voor dames, ook leverbaar als combipak. Confectiematen of maatwerk. Kleur naar wens, logo's en tekst optioneel. Je sluit liever geen compromis tussen veiligheid en comfort, en je wilt je de allerbeste kwaliteit. Toch?
Dan is

€1.495,00
VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Ook bij MJK Leathers, VR46 speciaal voor alle trouwe fans van Valentino Rossi, Rossi T-shirts, Rossi teenslippers en bijpassende Rossi caps in Replica Helmet Multicolor. Rossi T-shirt, te bestellen in Helmet Yellow en Race Black.

€35,95
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
€19,00
1