Zoeken

Leren Motorjack Dames

Leren Motorjack Dames

Onze leren motorjacks zijn in verschillende stijlen leverbaar, klassiek, custom, biker of sportieve racing style. Ze vallen onder dezelfde kwaliteitsnormen als de raceoveralls en combipakken. Dus dezelfde kwaliteit leer en dezelfde manier van produceren.
Een motorjack moet bij je passen ook wat stijl betreft. Het mag je best onderscheiden van een ander en die mogelijkheid krijg je bij ons.
Een ander groot voordeel van MJK motorkleding is dat ook de mogelijkheid bestaat om je nieuwe kledingstuk te laten personaliseren met een speciaal logo, een tribal of je favoriete held uit strip of tekenfilm. Of door tekst b.v. je naam, motormerk, etc.
MJK motorkleding wordt gemaakt in ons atelier in Oudenbosch, door een vast team van ervaren vakmensen die passie hebben in het maken van motorkleding.
Alle modellen herenjacks maken wij ook in damesmaten.

Maatwerk of confectie

Onze leren motorkleding voor dames is leverbaar in confectiematen 34 t/m 54. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

3 Product(en)
MJK Leathers Retro Reflex Leren Damesjack

MJK Leathers Retro Reflex Leren Damesjack

MJK dames motorjack van cool leder. Zwart of in kleur. Confectiemaat of op maat gemaakt, klein of groot. Voor iedereen een perfect passend designer motorjack. Meerprijs reflectie biesjes €25,00.

€685,00
€589,00
MJK Leathers Tarmac Dames Motorjack met bloemen

MJK Leathers Tarmac Dames Motorjack met bloemen

Uniek leren dames MJK motorjack. De prijs voor deze dames motorjas is inclusief bloemen. Zonder bloemen kost het Tarmac motorjack €669,00. Leverbaar in vele kleuren, alle maten en op maat gemaakt.

€1.028,00
€499,00
MJK Leathers Mirja Leren Motorjack voor Dames

MJK Leathers Mirja Leren Motorjack voor Dames

Dames leren motorjack in te gekke kleuren en naar de laatste pasvormontwikkeling Kleine maatjes, grote maatjes.
En een te gekke prijs!

€749,00
€299,00
1