Zoeken

Leren Motorjack Dames

Leren Motorjack Dames

Onze leren motorjacks zijn in verschillende stijlen leverbaar, klassiek, custom, biker of sportieve racing style. Ze vallen onder dezelfde kwaliteitsnormen als de raceoveralls en combipakken. Dus dezelfde kwaliteit leer en dezelfde manier van produceren.
Een motorjack moet bij je passen ook wat stijl betreft. Het mag je best onderscheiden van een ander en die mogelijkheid krijg je bij ons.
Een ander groot voordeel van MJK motorkleding is dat ook de mogelijkheid bestaat om je nieuwe kledingstuk te laten personaliseren met een speciaal logo, een tribal of je favoriete held uit strip of tekenfilm. Of door tekst b.v. je naam, motormerk, etc.
MJK motorkleding wordt gemaakt in ons atelier in Oudenbosch, door een vast team van ervaren vakmensen die passie hebben in het maken van motorkleding.
Alle modellen herenjacks maken wij ook in damesmaten.

Maatwerk of confectie

Onze leren motorkleding voor dames is leverbaar in confectiematen 34 t/m 54. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

7 Product(en)
MJK Leathers Tarmac Voorbeelden Combipak Dames Leer

MJK Leathers Tarmac Voorbeelden Combipak Dames Leer

Voorbeeld custom made, leren MJK combipak voor dames. MJK Leathers maakt tegen meerprijs je leren motorpak of motorjas op maat, ontwerp en kleur naar keuze.

€1.575,00
MJK Leathers Tarmac Design Motorjas

MJK Leathers Tarmac Design Motorjas

Custom made leren motorjack voor dames. Op verzoek van de klant is het design van haar helm verwerkt in een Tarmac motorjack. Prijs voor een Tarmac motorjas op zich is € 669,00. De meerprijs van dit handgemaakte voorbeeld design is € 300,00.

€1.059,00
MJK Leathers Tarmac Dames Motorjack

MJK Leathers Tarmac Dames Motorjack

Uniek leren dames MJK motorjack. De prijs voor deze dames motorjas is inclusief bloemen. Zonder bloemen kost het Tarmac motorjack €669,00. Leverbaar in vele kleuren, alle maten en op maat gemaakt.

€1.028,00
MJK Leathers Mirja Leren Dames Motorjas

MJK Leathers Mirja Leren Dames Motorjas

Een leren motorjas voor dames. Kies zelf je kleur. We maken ze in alle maten, van klein tot heel groot. En ook op maat.

€849,00
€749,00
MJK Leathers Tarmac Leren Motorjack voor Dames

MJK Leathers Tarmac Leren Motorjack voor Dames

MJK Tarmac, leren motorjack voor dames. Kleine maatjes, grote maatjes. Kies je kleur uit ons assortiment. Andere kleuren zoals b.v. roze, op aanvraag.

€669,00
MJK Leathers Retro Reflex Leren Damesjack

MJK Leathers Retro Reflex Leren Damesjack

MJK dames motorjack van cool leder. Zwart of in kleur. Confectiemaat of op maat gemaakt, klein of groot. Voor iedereen een perfect passend designer motorjack. Meerprijs reflectie biesjes €25,00.

€685,00
€589,00
VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Ook bij MJK Leathers, VR46 speciaal voor alle trouwe fans van Valentino Rossi, Rossi T-shirts, Rossi teenslippers en bijpassende Rossi caps in Replica Helmet Multicolor. Rossi T-shirt, te bestellen in Helmet Yellow en Race Black.

€35,95
1