Zoeken

Leren Motorbroek Dames

De leren motorbroek dames 

En ook voor onze leren motorbroeken voor vrouwen geldt, dezelfde productiemethode als de raceoveralls. Dus hetzelfde leer, dezelfde naden. Er is keus uit verschillende stijlen. Of misschien wil je een in of met een kleurtje, dat kan ook!

Modellen

Leren motorbroek dames, keus uit verschillende stijlen. Het nieuwe Basicmodel Jane of de klassieke leren "Jeans".  

Maatwerk of Confectie

Past een confectiemaat je niet helemaal perfect dan is er de optie om één tot twee kleine aanpassingen te doen aan een patroon. Iets te lang of te kort bij de enkel b.v. of iets te wijd of te strak op heup of in taille. Zijn er meer aanpassingen nodig dan kan je beter voor maatwerk kiezen. Je wordt dan volledig opgemeten en speciaal voor jou wordt er dan door onze patronenafdeling een patroon gemaakt. Je krijgt dan ook garantie op het maatwerk, dus het komt altijd goed met jouw leren motorbroek dames!

Wat andere merken niet kunnen bieden doet MJK Leathers probleemloos. Je zult versteld staan van het resultaat.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

5 Product(en)
MJK Leathers Julia Dames Salopette Motor

MJK Leathers Julia Dames Salopette Motor

Gewaagd modelletje? Dan draag je deze zwart leren salopette gewoon met een shirtje eronder. De salopette sluit middenvoor met een rits en is gebaseerd op de MJK leren jeans. Het lijfje heeft een mooie coupe en comfortabele schouderbanden.

€933,00
€299,00
MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

Wij gaan stoppen en met pensioen, dus dit geldt wellicht niet meer: Grote maat, kleine maat. Lange of korte benen? Voor elke vrouw die problemen heeft met het vinden van een passende leren motorbroek, is er een oplossing! Wel goedkoop nu!

€509,00
€299,00
MJK Leathers Jeans New Leren Motorbroek Dames

MJK Leathers Jeans New Leren Motorbroek Dames

MJK zwarte leren motorbroek in klassiek jeans model. Met MJK verbindingsrits. Voorbereid voor CE goedgekeurde knie/scheen protectie. Runderleer met TFL Coolsystem wat merkbaar koeler blijft in de zon.

€370,00
€199,00
Held Leren Broekriem

Held Leren Broekriem

Zwarte broekriem van Held, split rundleder met PU-coating, 4cm breed, voorzien van een hoogwaardige metalen gesp. Lengtes 85-95-105-115 en 125 cm.  

€12,95
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
€12,00
1