Zoeken

Leren Motorbroek Dames

De leren motorbroek dames 

En ook voor onze leren motorbroeken voor vrouwen geldt, dezelfde productiemethode als de raceoveralls. Dus hetzelfde leer, dezelfde naden. Er is keus uit verschillende stijlen. Of misschien wil je een in of met een kleurtje, dat kan ook!

Modellen

Leren motorbroek dames, keus uit verschillende stijlen. Het nieuwe Basicmodel Jane of de klassieke leren "Jeans".  

Maatwerk of Confectie

Past een confectiemaat je niet helemaal perfect dan is er de optie om één tot twee kleine aanpassingen te doen aan een patroon. Iets te lang of te kort bij de enkel b.v. of iets te wijd of te strak op heup of in taille. Zijn er meer aanpassingen nodig dan kan je beter voor maatwerk kiezen. Je wordt dan volledig opgemeten en speciaal voor jou wordt er dan door onze patronenafdeling een patroon gemaakt. Je krijgt dan ook garantie op het maatwerk, dus het komt altijd goed met jouw leren motorbroek dames!

Wat andere merken niet kunnen bieden doet MJK Leathers probleemloos. Je zult versteld staan van het resultaat.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

7 Product(en)
MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Leathers Julia Dames Salopette

MJK Julia. Sexy leren dames salopette. Maat 40 op voorraad. Motorjeans model. In vele maten te bestellen én op maat te maken. Zelfs in een kleurtje.

€849,00
MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

MJK Leathers Jane Dames Motorbroek van leer

Grote maat, kleine maat. Lange of korte benen? Voor elke vrouw die problemen heeft met het vinden van een passende leren motorbroek, is er een oplossing! MJK Leathers maakt leren motorbroeken in alle maten én precies op jouw maat en op jouw figuur!

€509,00
MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

MJK Leathers String/Veter Jeans Leer

Easy-Rider style leren string- of veterjeans. In dames- en herenmaat, ook op maat gemaakt. Stoere zwarte motorbroek voor Bikers. Gemaakt van cool-system behandeld leer en voorzien van riemlussen op de band en opgestikte achterzakken.

€420,00
MJK Leathers Leren Motorbroek Dames Jeans New

MJK Leathers Leren Motorbroek Dames Jeans New

MJK zwarte leren motorbroek in klassiek jeans model. Met MJK verbindingsrits. Voorbereid voor CE goedgekeurde knie/scheen protectie. Runderleer . Ook op maat gemaakt.

€370,00
VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Ook bij MJK Leathers, VR46 speciaal voor alle trouwe fans van Valentino Rossi, Rossi T-shirts, Rossi teenslippers en bijpassende Rossi caps in Replica Helmet Multicolor. Rossi T-shirt, te bestellen in Helmet Yellow en Race Black.

€35,95
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
€19,00
Held Leren Broekriem

Held Leren Broekriem

Zwarte broekriem van Held, split rundleder met PU-coating, 4cm breed, voorzien van een hoogwaardige metalen gesp. Lengtes 85-95-105-115 en 125 cm.  TRV Belt, leren broekriemen. Keuze uit vier designs in drie maten, 95-105-115 cm.

€12,95
1