Zoeken

Combipak Heren

Een leren combipak, of "two piece suit", combineert de veiligheid en het comfort van een raceoverall met de voordelen van een los motorjack en broek. Ideaal dus voor als je graag gaat touren of op reis gaat met de motor. Het combipak is een afgeleide van de overall en wordt van dezelfde kwaliteit rundleer gemaakt. Ook wordt een combipak altijd voorzien van CE protectie zoals een leren raceoverall.

Geoptimaliseerde confectiemaat

Door onze jarenlange ervaring zijn wij veel te weten gekomen over de maten van de Nederlandse man en vrouw. Deze kennis wordt gebruikt om onze confectiematen te optimaliseren, waardoor onze motor kleding beter past dan de kleding van andere Europese topmerken. Tijdens pas-sessies met klanten horen we vaak; "Dit is het beste wat ik tot nu toe heb gepast!". En dat zijn dan nog maar de confectiematen. Het allerbelangrijkste van alles is je maat! Motorkleding die eigenlijk niet goed past, gaat pijn doen en dat bederft een groot deel van het plezier dat motorrijden je geeft. Daarom trekken wij alle tijd uit om je te adviseren over de maat die je nodig hebt. Ook de ervaring die wij hebben opgedaan in de racerij heeft bijgedragen tot de bijna onverwoestbare motorpakken waar MJK om bekend staat.

Maatwerk of confectie 

Onze leren motorkleding is leverbaar in confectiematen 44 t/m 64. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen. Al onze modellen kunnen zowel een- als tweedelig gemaakt worden, in grote en kleine maten, voor dames en heren. Je kiest dan ook je eigen kleurstelling uit de MJK kleurstalen. Neem hiervoor contact op met MJK Leathers of kom naar onze winkel in Oudenbosch.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

6 Product(en)
MJK Leathers Mugello motor Combipak Dames en Heren

MJK Leathers Mugello motor Combipak Dames en Heren

De laatste fase waarin wij nog motorpakken maken breekt aan. Sluiting productie 31 maart 2023.

€1.629,00
MJK Leathers Adventure Leren Tour Motorjack en Broek

MJK Leathers Adventure Leren Tour Motorjack en Broek

Sluit jij bij de aanschaf van een leren combipak motorkleding ook liever geen compromis tussen veiligheid en comfort? Dan is dit Adventure leren combipak wellicht de beste keuze voor jou. Voor perfecte pasvorm in confectie of maatwerk.

€1.458,00
€599,00
MJK Leathers Italy Combipak

MJK Leathers Italy Combipak

De laatste kwaliteits leren motorpakken van MJK Leathers nu in de Opheffingsuitverkoop. Wij gaan stoppen en gaan met pensioen.

€1.705,00
€599,00
Betac Dropper Knee Sliders

Betac Dropper Knee Sliders

Dropper knee sliders. Leverbaar in zwart en wit. Voor trackdays en de sportieve motorrijder op de weg.

€31,00
€19,95
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
€12,00
MJK Leathers Knee Sliders Blauw of Rood

MJK Leathers Knee Sliders Blauw of Rood

Opruiming. Voordelige MJK knee sliders, voor training of trackdays. In rood en blauw.

€12,00
1