Zoeken

Combipak Heren

Een leren combipak, of "two piece suit", combineert de veiligheid en het comfort van een raceoverall met de voordelen van een los motorjack en broek. Ideaal dus voor als je graag gaat touren of op reis gaat met de motor. Het combipak is een afgeleide van de overall en wordt van dezelfde kwaliteit rundleer gemaakt. Ook wordt een combipak altijd voorzien van CE protectie zoals een leren raceoverall.

Geoptimaliseerde confectiemaat

Door onze jarenlange ervaring zijn wij veel te weten gekomen over de maten van de Nederlandse man en vrouw. Deze kennis wordt gebruikt om onze confectiematen te optimaliseren, waardoor onze motor kleding beter past dan de kleding van andere Europese topmerken. Tijdens pas-sessies met klanten horen we vaak; "Dit is het beste wat ik tot nu toe heb gepast!". En dat zijn dan nog maar de confectiematen. Het allerbelangrijkste van alles is je maat! Motorkleding die eigenlijk niet goed past, gaat pijn doen en dat bederft een groot deel van het plezier dat motorrijden je geeft. Daarom trekken wij alle tijd uit om je te adviseren over de maat die je nodig hebt. Ook de ervaring die wij hebben opgedaan in de racerij heeft bijgedragen tot de bijna onverwoestbare motorpakken waar MJK om bekend staat.

Maatwerk of confectie 

Onze leren motorkleding is leverbaar in confectiematen 44 t/m 64. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan ook bij ons. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herberekend hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig dan kan je beter maatwerk nemen. Al onze modellen kunnen zowel een- als tweedelig gemaakt worden, in grote en kleine maten, voor dames en heren. Je kiest dan ook je eigen kleurstelling uit de MJK kleurstalen. Neem hiervoor contact op met MJK Leathers of kom naar onze winkel in Oudenbosch.

Kijk voor de prijs van maatwerk bij het betreffende artikel

14 Product(en)
MJK Leathers Steel Combipak

MJK Leathers Steel Combipak

MJK Steel. Leren motorpak op maat voor dames en heren. Combi-pak of raceoverall. Confectiemaat of op maat gemaakt. Kleur naar keuze. Teksten en logo's naar keuze tegen meerprijs.

€1.759,00
MJK Leathers Albacete Combipak

MJK Leathers Albacete Combipak

Ontdek het ook. Wil jij ook ontdekken dat motorrijden in een werkelijk goed passend leren MJK motorpak een heel andere beleving is dan je tot nu toe dacht? En dat probleemloos passende motorkleding je naar een hoger level van motorrijden tilt?

€1.759,00
MJK Leathers Italy Combipak

MJK Leathers Italy Combipak

MJK Leathers is er niet alleen voor de motorcoureurs, maar voor iedereen die een veilig en goed passende motoroverall, sport-tour combi of een voortreffelijk zittende broek met bijpassend motorjack wil. Met garantie op de pasvorm.

€1.705,00
MJK Leathers Italy Combipak

MJK Leathers Italy Combipak

Leren MJK motorpak op maat of confectie. Motorkleding die eigenlijk niet goed past, gaat je pijn doen en dat bederft een groot deel van het plezier dat motorrijden je geeft. Daarom trekken wij alle tijd voor je uit om je te adviseren.

€1.705,00
MJK Leathers Spirit of Race Combipak

MJK Leathers Spirit of Race Combipak

MJK Spirit of Race. Sportief leren combipak, leverbaar in alle confectiematen en op maat gemaakt voor dames en heren. Met Schoeller Keprotec stretch panels, Betac CE-EN1621-1:2012 level 1 protectie en MJK kneesliders.

€1.670,00
MJK Leathers Black Carbon Cota leren combipak

MJK Leathers Black Carbon Cota leren combipak

Black Carbon Cota, modern zwart leren MJK combipak met grijze stiksels. Voorzien van CE EN1621-1:2012 level 1 protectie en kneesliders. Alle motorpakken van MJK Leathers worden geproduceerd naar de richtlijnen van de CE keur.

€1.629,00
MJK Leathers Adventure Tour Motorpak

MJK Leathers Adventure Tour Motorpak

MJK Adventure motorpak van leer. Uitstekende combinatie voor lange tourritten en motorvakanties. Leren motorjack met tourbroek voor jarenlang motorplezier. In confectiemaat of op maat gemaakt. Kleur naar keuze, met veel zakken en ventilatieritsen. CE prot

€1.529,00
MJK Leathers Adventure Tourcombinatie van Leer

MJK Leathers Adventure Tourcombinatie van Leer

MJK leren tourcombinatie voor de avontuurlijke motorrijder. Combinatie van een leren motorjack en motorbroek, voorzien van veel zakken, veel afsluitbare ventilatie en CE EN1621-1 protectie van Betac.

€1.508,00
MJK Leathers Adventure Leren Tour Motorjack en Broek

MJK Leathers Adventure Leren Tour Motorjack en Broek

Sluit jij bij de aanschaf van een leren combipak motorkleding ook liever geen compromis tussen veiligheid en comfort? Dan is dit Adventure leren combipak wellicht de beste keuze voor jou. Voor perfecte pasvorm in confectie of maatwerk.

€1.458,00
MJK Leathers Classic Combipak standaard en maatwerk

MJK Leathers Classic Combipak standaard en maatwerk

Basismodel leren combi-pak. Veilig, twee-delig "cool leather" van MJK Leathers, in dames- en herenconfectiematen en op maat gemaakt. Met Betac CE protectie EN 1621-1 2014 bij schouders, ellebogen, knie-scheen en heup. Een binnenzak, kneesliders en Schoel

€1.289,00
MJK Leathers Voorbeelden Combipak-Motorpak-Raceoverall

MJK Leathers Voorbeelden Combipak-Motorpak-Raceoverall

Vanaf €1209,00 de basis van een pak. Je ziet hier dat een standaard Classic motorpak van MJK Leathers een compleet unieke raceoverall of combipak wordt. Ook voor een leren motorjack en/of leren motorbroek. Dat kan alleen bij MJK Leathers. In confectiemat

€1.209,00
MJK Leathers Voorbeelden Motorpak

MJK Leathers Voorbeelden Motorpak

Vanaf € 1209,00 voor een Classic raceoverall. Kiezen tussen comfort, veiligheid en uitstraling? Bij MJK Leathers krijg je het allemaal! Tien voorbeelden van een MJK leren raceoverall of combipak . Zo zie je dat een standaard model met teksten een compl

€1.209,00
VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

VR46 Rossi Merchandice VR 46 Valentino Rossi Merchandice

Ook bij MJK Leathers, VR46 speciaal voor alle trouwe fans van Valentino Rossi, Rossi T-shirts, Rossi teenslippers en bijpassende Rossi caps in Replica Helmet Multicolor. Rossi T-shirt, te bestellen in Helmet Yellow en Race Black.

€35,95
Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Betac Rode Kneesliders Betac-MJK Leathers

Rode Kneesliders MJK Leathers-Betac.

€31,00
€19,00
1