Zoeken

Motorkleding Leer, te koop in standaard maten en op maat gemaakt

Motorkleding Leer, te koop in standaard maten en op maat gemaakt

MJK Leathers Motorkleding te koop in heel veel maten 

De collectie van de lederen motorkleding van MJK Leathers bestaat uit leren motorjassen en- broeken, leren race-overalls en leren tweedelige overalls, het zo genaamde combi-pak. Te koop in verschillende modellen of designs, die ook weer in andere kleuren is te leveren.   

Maatwerk wanneer het moet en confectie als het kan

Een leren motorpak moet vertrouwd aanvoelen wanneer je op de motor zit, en je niet belemmeren in je beweging tijdens het rijden. Het moet dus niet "zeer" gaan doen na een uur of zo. Daarom nemen wij bij MJK Leathers uitgebreid de tijd om met jou de meest geschikte maat uit te zoeken, en wat we daaraan nog kunnen verbeteren. Wij zijn zeer service gericht en voorzien je graag van goed advies en de juiste begeleiding tijdens het passen. En er is meer! Alle types en modellen uit onze leren motorkleding collectie kunnen ook in lengtematen (of korte maten) worden gemaakt, en wel in de lengte die jij nodig hebt. Dan meten we jouw lengten op. Misschien heb jij alleen stevige kuiten? Dan meten we dat, en kan er een maat gemaakt worden waarvan de kuiten wijder zijn.  Wij noemen dit +/- confectie (zie verder voor meer uitleg hierover). Dit kan bij enkele kleine wijzigingen toegepast worden, zonder dat het maatwerk hoeft te worden. Wil je het optimaal? Kies er dan voor om je leren motorkleding op maat te laten maken. Door samen te passen (Personal Shopping doen wij al heel lang) komen we erachter wat jij wilt, en wat nodig is. Kom eens passen in onze winkel in Oudenbosch. Vanwege Corona kan dat  zeker nu alleen op afspraak.

Uitleg van de gecombineerde confectiematen van MJK Leathers 

Heel veel mannen hebben in verhouding tot hun borst, een één of meer maten smallere heupomvang. Zelfs tot drie maten kleiner komt veel voor. Onze ervaring is dat slechts één op de tweehonderd mannen, dezelfde confectiemaat heeft op zowel de borstomvang als op de heupen. Daarom hangt er bij MJK Leathers onder een overall of combipak, standaard een broek die op de heupen en bovenbenen één maat kleiner is. Dit wordt aangeduid als bijvoorbeeld, 56/54 of 50/48, de grootste maat éérst omdat wij de borstomvang zien als de belangrijkste maat. Wanneer je een combipak, overall of jack besteld, ga dan altijd uit van de gemeten maat van je borstomvang. Je vindt in de maattabel dan de maat die bij die borstomvang hoort. Lees meer hierover in onze "maattabel en meetinstructies". Je vind deze in het linker menu van deze webwinkel.

+/- confectie zonder meerprijs

Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar plus-minus confectie kan bij MJK Leathers ook. Dit zijn 1-2 kleine aanpassingen waarbij niet de hele constructie van een patroon herzien hoeft te worden, b.v. iets langer of korter of een wijziging aan de taille of kuiten. Dit wordt als service gedaan. Heb je meer aanpassingen nodig, of zijn de verschillen te groot, dan is maatwerk de manier om alles goed passend te krijgen. Voor het maken van motorkleding op maat geld een toeslag. De prijs van leren motorkleding op maat vindt je bij het betreffende artikel bij de maatkeuze. 

Passie voor motorrijden

Wij merken aan de reacties van klanten, dat er niet veel kledingstukken zijn die zoveel passie en emotie oproepen als een motorpak, en toch gewoon kleding blijft om elke dag mee te rijden.

Ontdek het ook

Wil jij ook ontdekken dat motorrijden een heel andere belevenis is dan je tot nu toe dacht? Omdat je nu rijdt in een pak waarvan van pasvorm beter zou kunnen? Omdat probleemloos passende motorkleding je naar een hoger level van motorrijden tilt? Dat je door meer comfort en geen belemmeringen, beter, veiliger en veel plezieriger motor rijdt? En als het dan ook nog om veiligheid en duurzaamheid gaat, dan is MJK Leathers het beste leren motorkleding merk voor jou! Het mag je best onderscheiden van een ander en die mogelijkheid krijg je bij ons.
  

100% Nederlands product van Raceoverall

MJK Leathers is een puur Nederlands motorkledingmerk. Dankzij meer dan 45 jaar aan ervaring in maatwerk motorkleding, leveren wij het perfecte motorpak voor iedere motorliefhebber. De passie voor het motorrijden is de drijfveer achter onze innovaties. Door talloze malen geconfronteerd te zijn met valschade van evenzovele merken raceoveralls, leerden wij waar en hoe motorpakken het meest kwetsbaar zijn. Deze kennis passen wij steeds toe in onze ontwerpen. Alsook de goede feedback van coureurs die in een MJK pak rijden. Door goed te analyseren wat er met zo'n pak gebeurt bij een val hebben wij onze motorkleding kunnen ontwikkelen tot een van de beste. Voor al onze motor raceoveralls, combipakken, motor jacks en -broeken gebruiken wij sterk en soepel rundleer. Dit leer, met een dikte tussen 1.3 en 1.5 mm, komt van geselecteerde Europese runderen en wordt in Duitsland gelooid. Het leer voldoet aan de hoge eisen zoals die aan professionele raceoveralls worden gesteld. Ook voldoet het aan alle milieueisen en wordt het onder arbeidsvriendelijke omstandigheden geproduceerd. Onze motorkleding is dus niet alleen mooi, maar ook schoon.

Cool leder voor meer draagcomfort in de zomer

Alle MJK motorkleding in de kleur zwart wordt gemaakt van "Cool Leather". Dit leer is speciaal behandeld zodat de opwarmende stralen van het zonlicht gereflecteert worden. Het voordeel hiervan is dat de temperatuur rond de 20° koeler blijft aan de oppervlakte. Daardoor blijft het ongeveer 12° koeler binnen in je motorjas. Zelfs als je in de brandende zon staat, blijft de temperatuur in je motorpak koeler.

CE Markering

Alle motorkleding wordt geproduceerd conform de richtlijnen van de CE-markering. Een CE-markering geeft aan dat een product voldoet aan de minimumeisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze leren motorkleding is (vooral) bedoeld voor alle motorrijders die geen compromis willen sluiten op het gebied van uitstraling, pasvorm, comfort en, lest best, veiligheid.

 

70 Product(en)
MJK Leathers MJK KTM Duke 690 Dames Combipak

MJK Leathers MJK KTM Duke 690 Dames Combipak

Wil jij ook toeren of racen in een leren motorpak dat naadloos bij jou motor past? Neem contact op met MJK Leathers. Dit leren MJK combipak is op maat gemaakt en bij het ontwerpen ervan zijn wij geïnspireerd door de KTM Duke 690.

€1.813,00
MJK Leathers Sidewinder Side Car Racing Suit

MJK Leathers Sidewinder Side Car Racing Suit

Racing Leathers famous at Sidecar racing teams Best of the World is what they say...

€1.699,00
MJK Leathers Sidewinder Raceoverall

MJK Leathers Sidewinder Raceoverall

Leren MJK race overall voor dames, ook leverbaar als combi-pak. Confectiematen of maatwerk. Kies je eigen kleur. Een motorpak moet vertrouwd aanvoelen en je niet belemmeren in je bewegingen op de motor. Daarom voorzien we je graag van advies.

€1.699,00
MJK Leathers Imatra Dames Raceoverall

MJK Leathers Imatra Dames Raceoverall

Leren MJK motoroverall voor dames ook leverbaar als combipak. Confectiemaat of maatwerk. Kleur naar wens, logo's en teksten optioneel. MJK Leathers werkt met producten van hoge kwaliteit die dankzij een sublieme afwerking volledig tot hun recht komen.

€1.645,00
MJK Leathers Mugello motor Combipak Dames en Heren

MJK Leathers Mugello motor Combipak Dames en Heren

De laatste fase waarin wij nog motorpakken maken breekt aan. Sluiting productie 31 maart 2023.

€1.629,00
MJK Leathers Aragon Combipak

MJK Leathers Aragon Combipak

MJK Leathers leren combipak. Wil jij ook ontdekken dat motorrijden in een werkelijk goed passend motorpak een heel andere belevenis is dan je tot nu toe dacht?

€1.530,00
MJK Leathers Navarra Motor Raceoverall

MJK Leathers Navarra Motor Raceoverall

Of je nu staat, loopt of motor rijdt, je leren motorpak van MJK Leathers staat geweldig. Wil je het liever allemaal "in het echt" zien? Kom dan naar onze winkel, daar krijg je vrijblijvend persoonlijk advies.

€1.450,00
MJK Leathers Classic Combipak zwart

MJK Leathers Classic Combipak zwart

Basismodel leren combi-pak. Veilig, twee-delig van MJK Leathers, voor tourtochten, reizen en een circuitdagje.

€1.289,00
MJK Leathers Inspiratie Custom Made Leren Motorjacks

MJK Leathers Inspiratie Custom Made Leren Motorjacks

Custom made leren motorjack, op verzoek van de klant gemaakt voor bij zijn Retro Honda CB 750. Hij vond die motor al mooi toen hij nog een jongetje was, en later kocht hij hem als zijn eerste motor. Daar hoorde natuurlijk een bijpassend jack bij.

€1.279,00
MJK Leathers MJK Classic Motor Raceoverall

MJK Leathers MJK Classic Motor Raceoverall

Classic race overall, het instap model van MJK Leathers. Geheel in zwart of laat je fantasie gaan met kleur. Maar dit geldt niet meer. Wij gaan stoppen. Wij gaan met pensioen.

€1.370,00
€1.209,00
MJK Leathers Airbag  Motor Raceoverall

MJK Leathers Airbag Motor Raceoverall

MJK Airbag motorpak, in samenwerking met Helite. Perfect op jou maat gemaakt of in je confectiemaat. Eén model, met variatie op design en kleur. Confectiemaat 54 en 52 op voorraad, kom maar passen, en merk hoe goed zo'n standaardmaat van MJK leathers past

€2.269,00
€999,00
MJK Leathers Leren Motorbroek met Afritsbaar Bovenstuk

MJK Leathers Leren Motorbroek met Afritsbaar Bovenstuk

MJK Leathers. Leren motorbroek met afritsbaar bovenstuk. Tweedelige salopette gemaakt van Cool Leder en voorzien van CE protectie, lederen stretch in rug en knie, twee broekzakken en een borstzak.

€895,00
MJK Leathers Albacete Leren Motorjack

MJK Leathers Albacete Leren Motorjack

Sportief leren motorjack en natuurlijk voorzien van CE-protectie. Nu nog even te koop voor MJK fan's. Wij gaan stoppen en met pensioen.

€789,00
MJK Leathers Mirja Leren Dames Motorjas

MJK Leathers Mirja Leren Dames Motorjas

Een leren motorjas voor dames. Kies zelf je kleur. We maken ze in alle maten, van klein tot heel groot. En ook op maat.

€849,00
€749,00
MJK Leathers Adventure Motor Tourbroek

MJK Leathers Adventure Motor Tourbroek

MJK Adventure. Leren tourbroek voorzien van geperforeerde ventilatie en veel zakken. Met CE EN1621-1 protectie. Kleur naar keuze. De prijs van deze leren motorbroek is inclusief ventilerende perforatie.

€728,00
MJK Leathers Black Legend Leren Motorjack

MJK Leathers Black Legend Leren Motorjack

Deze stijlvolle leren motorjas heeft ruime steekzakken in het voorpand en een verbindingsrits in de rug. Voorzien van uitneembare CE- protectie. De stijl van dit jack past bij zowel een Big Twin als bij een sportieve motor...

€669,00
MJK Leathers KTM Adventure Tourbroek

MJK Leathers KTM Adventure Tourbroek

Adventure MJK tour motorbroek, speciaal ontwerp passend bij de KTM Adventure 1190R. Bijpassend motorjack ook leverbaar. Wordt meestal op maat gemaakt, maar is ook leverbaar in confectiematen.

€647,00
MJK Leathers Leren Motorbroek Adventure

MJK Leathers Leren Motorbroek Adventure

MJK leren tourbroek in twee kleuren. Mooi te combineren met bijvoorbeeld het Adventure tourjack, of het Mirage jack. De Adventure tourbroek van MJK, belooft veel motoravonturen. Daarom heeft deze motorbroek veel (6) ergonomisch geplaatste zakken

€619,00
MJK Leathers Imola 2 Leren Combipak

MJK Leathers Imola 2 Leren Combipak

Sportief tweedelig leren motorpak in rood blauw zwart met wit. Nu te koop in onze Opheffingsuitverkoop voor weinig..

€1.670,00
€599,00
MJK Leathers Navarra Motor Raceoverall Uitverkoop

MJK Leathers Navarra Motor Raceoverall Uitverkoop

Of je nu staat, loopt of motor rijdt, je leren motorpak van MJK Leathers staat en zit altijd goed. Wil je het liever allemaal "in het echt" zien? Kom dan naar onze winkel, daar krijg je vrijblijvend persoonlijk advies.

€1.450,00
€599,00
MJK Leathers Airbag Race Overall voor Elektronische Airbag

MJK Leathers Airbag Race Overall voor Elektronische Airbag

Voor iedereen die zich veilig wil voelen op de motor en niet aan een draadje wil hangen. Hoe simpel kan het zijn met een onafhankelijk airbagvest met In&motion systeem! Deze prijzen zijn nu exclusief het airbagvest. Dat koop je apart.

€1.769,00
€599,00
MJK Leathers Spirit of Race Combipak Opheffingsuitverkoop

MJK Leathers Spirit of Race Combipak Opheffingsuitverkoop

Sportief leren combipak in herenmaat 52/50, Het laatste in deze kleur en model.

€1.670,00
€599,00
MJK Leathers Brands Hatch Motor Raceoverall wit blauw rood

MJK Leathers Brands Hatch Motor Raceoverall wit blauw rood

Eendelige leren MJK motorpakken, de laatsten uit de voorraad voor een opruimprijsje. Wij gaan stoppen en met pensioen.

€1.625,00
€599,00
MJK Leathers Black Carbon Cota Leren Combipak Motor

MJK Leathers Black Carbon Cota Leren Combipak Motor

Black Carbon Cota, modern zwart leren MJK combipak met carbon-look leer panelen en grijze contrast stiksels.

€1.629,00
€599,00
1 2 3