Zoeken

Shark Open Face of Jet Motorhelm

Shark Open Face of Jet Motorhelm

Met een Shark jethelm laat je zien wie je bent

Durf op te vallen! Of niet. Maar kies altijd éérst de beste pasvorm en specificaties uit alle types jethelmen van Shark en daarna de kleur. Strakke lijnen en een stijlvolle uitstraling, een wereld van eigentijdse elegantie. Het Lifestyle-assortiment van de Shark Metro-Division, heeft een uitgesproken karakter en bevat alle geavanceerde technologie van Shark in zijn authentieke materialen en vormen. Naast alle themakleuren zijn er neutralen in zwart of wit, of ga je toch voor een opvallende jet helm van Shark? Aan jou de keus. Nieuw van Shark uit Marseille!

Door welk type vizier kijk je het liefst 

Elk type van de Shark jethelm heeft zijn eigen standaard vizier, vrijwel altijd is dit een helder vizier. Maar de vorm is vaak wel anders. Zo is er het Goggle vizier dat lijkt op een bril. Het vlakke rechte scherm of een bril-achtig vizier dat in de helmschaal is geïntegreerd. Of een combinatie hiervan. Bij de nieuwste Shark jethelm is een wat boller lang vizier aangebracht dat als het ware onder de kin valt en waarmee jouw gezicht goed uitkomt. Dit voor als je het niet erg vindt om herkend te worden, kan je je helm ophouden bij het tanken.

De kleur van je vizier

Veel keuze is er ook in extra of vervangings vizieren, deze zijn er in verschillende kleuren waaronder licht en donker smoke tegen de zon en chroom en metallic variaties, net zoals bij een gewone zonnebril. Wat jij het prettigst vind bij welk weertype om doorheen te kijken. Zo kan een Shark jethelm aan jouw wensen worden aangepast.

Voor een extra voordelige jethelm bezoek je onze jethelm opruiming

https://www.mjkleathers.nl/motorhelm-opruiming/jethelmen/ 

9 Product(en)
Shark S-Drak 2 Blank Mat KMA

Shark S-Drak 2 Blank Mat KMA

Opvallende neo-retro jethelm van multi-axiaal glasvezel, Gemaakt met een anatomisch gevormd masker, in gestroomlijnd profiel, een uitzonderlijke stijl en premium afwerking. De S-Drak jethelm van Shark zal zelfs de meest veeleisende gebruikers overtuigen.

€299,99
€269,95
Shark EvoJet  Blank KMA Mat

Shark EvoJet Blank KMA Mat

Het 2021 Discovery-assortiment van Shark-Helmets heeft een geheel nieuw concept systeemhelm verwelkomd, de EvoJet voor mobiliteit zonder in te boeten aan veiligheid. 

€299,99
€269,95
Shark CityCruiser Dual

Shark CityCruiser Dual

De Citycruiser, nieuw model jethelm van Shark is uniek in de markt als het aankomt op bescherming van open-face motorhelmen. En is tevens een heel bijzonder en nieuw ontwerp uit de Shark Metro Division reeks. En gemaakt in Europa!

€239,99
€215,95
Shark CityCruiser Dual Mat

Shark CityCruiser Dual Mat

Ze worden steeds mooier, de jethelmen van Shark! Een integraal helm? Een off the road helm? Een systeemhelm? Nee toch gewoon een jethelm, maar een geheel nieuw ontwerp uit de Shark Metro Division reeks. Chique hoor!

€239,99
€215,95
Shark Street Drak Blank Mat

Shark Street Drak Blank Mat

Stedelijke, sportieve jethelm in pure vorm, doelgericht en zonder compromis. "Een motorhelm met karakter". De Drak is zonder faceshield en bril ook te gebruiken als open jethelm. De Street Drak is gemaakt van geïnjecteerd Thermoplastic.

€229,99
€196,95
Shark CityCruiser Jethelm

Shark CityCruiser Jethelm

Deze geheel nieuwe jethelm van Shark is bedoeld voor dagelijks gebruik, maar ook voor de langere tourritten dankzij het zeer hoge protectielevel. Ontworpen en gemaakt in mat zwart volgens een innovatief design.

€199,99
€179,95
HJC V30 Solid Jethelm Mat Zwart

HJC V30 Solid Jethelm Mat Zwart

Dé open face helm voor motorrijders die het liefst niets op hun hoofd zouden zetten. Klassiek, minimalistisch, maar helemaal compleet. Meer wilde je toch niet, en meer heb je niet nodig?

€179,95
Shark Nano Blank KMA Mat

Shark Nano Blank KMA Mat

'Urban looking' retro jethelm. Inschuifbare UV 380 zonnebril. Comfortabele jethelm gemaakt van Thermoplastic in twee schaalmaten met lang, geventileerd vizier en ventilatie . Zeer geschikt voor dagelijks gebruik in stedelijke omgeving en tourritjes.

€169,99
€152,95
Macna Facemask Windbescherming Jethelm

Macna Facemask Windbescherming Jethelm

Geen last meer van koude wind in je gezicht met dit Facemask van Macna, ideale aanvullende bescherming bij het dragen van een jethelm. Goed ademend door geperforeerd neus-mond gedeelte. Micro fleece en lycra. Winddicht borstpaneel.

€29,95
€27,95
1