Zoeken

Shark D-Skwal

Shark D-Skwal

Zoek je een mooie voordelige motorhelm? 

Dan hebben we hier de Shark D-Skwal 2 voor jou. De D-Skwal 2 is hetzelfde model als de Skwal 2, met dezelfde behuizing van Polycarbonaat, drop-down intern zonnescherm, gratis Pinlock® anti-condens vizier en een nieuwe uitneembare en wasbare binnenvoering. De D-Skwal is echter uitgevoerd zonder de LED-verlichting. Zo is er een heel goed uitgeruste motorhelm ontstaan tegen een uitstekende prijs.
Vraag je je af waar die D in D-Skwal voor staat? Dat staat voor Dark. Soms is het gewoon heel simpel!

Staat jou favoriete uitvoering niet hieronder? Neem dan contact op met MJK Leathers
 
Voor een extra voordelige D-Skwal motorhelm bezoek je onze opruiming
4 Product(en)
Shark D-Skwal 2  Blank Mat Zwart

Shark D-Skwal 2 Blank Mat Zwart

Voordelige, Polycarbonaat, integraal motorhelm. Idem als de Skwal 2, met dezelfde specificaties, echter... zonder LED licht. Voor als je niet gezien wil worden.

€199,99
€179,95
Shark D-Skwal 2 Daven Mat SBV

Shark D-Skwal 2 Daven Mat SBV

Damesmaten XS en S. Zilver-Zwart-Violet. De D-Skwal is een voordelige, integraal motorhelm, hetzelfde model als de Skwal 2, met dezelfde specificaties. Zonder LED, maar daarom wel goedkoper.

€239,99
€215,95
Shark D Skwal 2 Daven Mat KAS

Shark D Skwal 2 Daven Mat KAS

De D-Skwal is een voordelige, integraal motorhelm, hetzelfde model als de populaire Skwal 2, met dezelfde specificaties. Zonder LED, maar daarom wel goedkoper.

€239,99
€215,95
Shark D-Skwal 2 Daven Mat KAY Zwart-Antraciet-Geel

Shark D-Skwal 2 Daven Mat KAY Zwart-Antraciet-Geel

De D-Skwal 2 Daven is een voordelige, polycarbonaat integraal motorhelm met een goede pasvorm. Hetzelfde model als de populaire Skwal 2, met dezelfde specificaties. Zonder LED, en daarom goedkoper.

€249,99
€224,95
1