Zoeken

Open-face/ Jet helmen van Shark in de Opruiming

Open-face/ Jet helmen van Shark in de Opruiming

Opruiming Shark Jethelmen

De laatste types en maten jethelm in de opruiming. Zit je keuze er niet meer bij, klik dan hieronder voor onze nieuwe collectie Shark jethelmen voor meer types, kleuren en design...

https://www.mjkleathers.nl/shark-motorhelmen/shark-jethelmen-nieuwe-stijl/

 

Wil je meer weten over jethelmen...

https://www.mjkleathers.nl/blogs/mjk-leathers-motorkleding-blog/alles-over-shark-motorhelmen/

4 Product(en)
Shark Nano Blank KMA Mat

Shark Nano Blank KMA Mat

Nog diverse maten in de opruiming. 'Urban looking' retro jethelm. Inschuifbare UV 380 zonnebril. Comfortabele jethelm gemaakt van Thermoplastic in twee schaalmaten met lang, geventileerd vizier en ventilatie .

€169,99
€127,50
HJC V30 Solid Jethelm Mat Zwart

HJC V30 Solid Jethelm Mat Zwart

Nog diverse maten in de opheffingsopruiming bij MJKLeathers. Dé open face helm voor motorrijders die het liefst niets op hun hoofd zouden zetten. Klassiek, minimalistisch, maar helemaal compleet. Meer wilde je toch niet, en meer heb je niet nodig?

€179,95
€134,95
Shark CityCruiser Jethelm

Shark CityCruiser Jethelm

Deze geheel nieuwe jethelm van Shark is bedoeld voor dagelijks gebruik, maar ook voor de langere tourritten dankzij het zeer hoge protectielevel. Ontworpen en gemaakt in mat zwart volgens een innovatief design.

€199,99
€149,95
Shark CityCruiser Dual

Shark CityCruiser Dual

Nog diverse maten in de opheffingsuitverkoop. De Citycruiser, jethelm van Shark is uniek in de markt als het aankomt op bescherming van open-face motorhelmen. Een heel bijzonder en ontwerp uit de Shark Metro Division reeks. En gemaakt in Europa!

€239,99
€179,95
1