Zoeken

Shark Skwal 2 LED Integraalhelm

Shark Skwal 2 LED Integraalhelm

Shark Skwal 2 integraalhelm met LED verlichting

De eerste motorhelm met geïntegreerde LED verlichting. De Skwal is gemaakt van geïnjecteerd Thermoplastic (Polycarbonaat), voorzien van een helder anti-kras vizier met standaard een MaxVision Pinlock® anticondens. Het vizier is voorzien van het nieuwe Auto Seal systeem, hierdoor drukt het vizier tegen de helm en zorgt zo voor optimale geluidsdemping en waterdichtheid, én stopt koude en tocht. De anti-condens positie van het vizier, Rapid Antifog System, rekent snel af met condens. 
 
5 Jaar garantie en gratis verzending op alle Shark motorhelmen
4 Product(en)
Shark Skwal 2 Blank Mat LED

Shark Skwal 2 Blank Mat LED

En toen was er licht... Op je motorhelm! Groen LED licht! Combineer veiligheid met plezier, en wordt gezien!.

€249,95
€179,00
Shark Skwal 2 Warhen Led

Shark Skwal 2 Warhen Led

Opruiming. Maat S-M-L. Een fris, helder ontwerp met uitschakelbare witte led lichtjes waarmee je goed zichtbaar bent in het verkeer. Nu als uitlopend model met veel voordeel. Nog in diverse maten op voorraad.

€269,99
€187,00
Shark Skwal 2 Flynn LED

Shark Skwal 2 Flynn LED

Opruiming. Maat XS. Shark Skwal 2 Flynn LED Motorhelm. Een eigenzinnig ontwerp van Shark met vernieuwde pasvorm en strakke lijnen. De eerste motorhelm met LED verlichting.

€269,99
€187,00
Shark Skwal 2 Blank Mat

Shark Skwal 2 Blank Mat

Opruiming. Maat L. Combineer veiligheid met plezier én licht op deze voordelige motorhelm! Voorzien van een helder anti-kras vizier, MaxVision Pinlock® vizier en zonnevizier.

€249,99
€199,95
1