Zoeken

PMJ Motor Jeans

PMJ Motor Jeans

PMJ Motorjeans Made in Italy

PMJ Motorjeans heeft het zich tot missie verheven om de veiligste motorjeans op aarde te ontwikkelen. Mooie en kwalitatief hoogwaardige motorjeans die letsel door een val met de motor kunnen beperken of voorkomen en het lichaam en de huid beschermen tegen val schade. En tegelijkertijd een trendy óf juist een klassieke uitstraling hebben en onherkenbaar zijn als motorbroek. Je stapt er als motorrijder zo de burgerwereld mee in, zonder verkleed partijen. Veilig en modieus op de motor! 

De veiligste jeans voor motorrijders ter wereld. De missie van PMJ is om geweldig mooie broeken te maken om te dragen tijdens een ritje op de fiets. Hoogwaardige artikelen die schade door een val kunnen beperken of voorkomen en het lichaam en de huid beschermen tegen scheuren. Veilige, modieuze broek voor op de motor!

 

 

The safest Jeans for bikers on the earth. PMJ's mission is to create amazing, beautiful trousers to wear with a ride on the bike. High-performance items that can contain or avoid damage caused by a fall and protect the body and skin from tearing. Safe, fashionable pants for the motorbike!

4 Product(en)
PMJ Motor Jeans Deux Twaron Motorjeans Heren

PMJ Motor Jeans Deux Twaron Motorjeans Heren

Opheffingsuitverkoop, op is op. Veilig op de motor in een jeans. In een PMJ motorjeans waarbij het gehele oppervlak voor 100% is verweven met TWARON®, ballistic fabricaat. CE gekeurd. In normaal en lengtematen.

€249,95
€187,95
PMJ Motor Jeans Vegas Twaron Heren Motorjeans

PMJ Motor Jeans Vegas Twaron Heren Motorjeans

PMJ Vegas Twaron Motorjeans. Beschermende CE goedgekeurde motorjeans met verstelbare, uitneembare kniebescherming. nu allen nog grote mannen maten. (40 inch is bandwijdte van 121 cm )

€239,95
€179,95
PMJ Motor Jeans Rider Heren Twaron Motorjeans

PMJ Motor Jeans Rider Heren Twaron Motorjeans

PMJ Rider Heren Twaron Motorjeans. Nette motorjeans in klassieke denimkleur, bescheiden stone washed look. CE goedgekeurde Knox knieprotectie, voorbereid voor heupprotectie. Made in Italy.

€179,95
€119,95
PMJ Motor Jeans Rider Lady Denim Twaron Jeans

PMJ Motor Jeans Rider Lady Denim Twaron Jeans

PMJ Rider Lady Twaron Motorjeans. Nette motorjeans in klassieke denimkleur, bescheiden stonewashed look. CE goedgekeurde Knox knieprotectie, voorbereid voor heupprotectie. Made in Italy.

€146,95
€110,00
1