Zoeken

Gaerne

Gaerne

Made in Italy sinds 1962

Motorsport is passie en vastberadenheid en dat is ook wat Gaerne beweegt bij de ontwikkeling en productie van motorsportlaarzen. Jarenlange ervaring dragen bij aan het gehele productie proces, vanaf de research, de hoog kwalitatieve materialen, de geavanceerde technologie, tot last but not least, het comfort en Italiaanse design van deze motorlaarzen.
3 Product(en)
Gaerne GP 1 Racelaarzen

Gaerne GP 1 Racelaarzen

Opruiming. Maat 42. GP 1 comfortabele Gaerne race laarzen, "Made in Italy". Duurzame doorontwikkelde weg-racelaarzen van carbon composite en spuitgietwerk. Microfiber kunstleer. Polyesther mesh voering en anatomisch voetbed. Aloy-composite teensliders.

€359,00
€289,00
Gaerne Gaerne GRW Motorlaarzen

Gaerne Gaerne GRW Motorlaarzen

Opruiming. Maat 42-43-46-48. Zomer racelaars zonder membraan, dus ideaal voor de zomer. Door de brace aan de zijkant kan deze veilige laars niet ombuigen, belangrijk om enkel en scheenbeen te behoeden voor breuk. Slanke leest, dus neem een maatje groter.

€229,95
€179,95
Gaerne Evolution Five Motorlaarzen

Gaerne Evolution Five Motorlaarzen

Opruiming. Maat 41 en 43. De Gaerne Evolution Five motorlaarzen met teensliders, voor de sportieve tourrijder. Het buitenmateriaal van deze comfortabele laars is sterk en soepel microfiber kunstleer. Goede bescherming door verstevigde zones.

€189,95
€119,95
1