Zoeken

Gaerne

Gaerne

Made in Italy sinds 1962

Motorsport is passie en vastberadenheid en dat is ook wat Gaerne beweegt bij de ontwikkeling en productie van motorsportlaarzen. Jarenlange ervaring dragen bij aan het gehele productie proces, vanaf de research, de hoog kwalitatieve materialen, de geavanceerde technologie, tot last but not least, het comfort en Italiaanse design van deze motorlaarzen.
3 Product(en)
Gaerne GP 1 Racelaarzen

Gaerne GP 1 Racelaarzen

GP 1 comfortabele Gaerne race laarzen, "Made in Italy". Duurzame doorontwikkelde weg-racelaarzen van carbon composite en spuitgietwerk. Microfiber kunstleer. Polyesther mesh voering en anatomisch voetbed. Goede aloy-composite teen sliders.

€359,00
€289,00
Gaerne GRW Motorlaarzen

Gaerne GRW Motorlaarzen

Gaerne GRW motorlaars met alle opties om onder de kwalificatie racelaarzen te mogen vallen. Een veilige, comfortabele en voordelige motorlaars. Grote maten motorlaarzen op voorraad. Op aanvraag ook leverbaar in zwart/wit.

€229,00
Gaerne Evolution Five Motorlaarzen

Gaerne Evolution Five Motorlaarzen

De Gaerne Evolution Five motorlaarzen, geschikt voor de sportieve tourrijder. Het buitenmateriaal van deze comfortabele laars is sterk en soepel microfiber kunstleer. Goede bescherming door verstevigde zones.

€189,95
€119,95
1